fbpx

Vil du leve af at motivere andre?

Træner Akademiet er en af landets førende udbydere af uddannelser indenfor sundhed og træning.

Vi har uddannet mere end 430 trænere og coaches i 2020

Hvorfor Træner Akademiet?

Du får landets mest dybdegående uddannelser

Vores undervisere har stor teoretisk viden og praktisk erfaring i branchen. De ved, hvad det kræver at skabe en succesfuld forretning.

Du bliver klædt på til at skabe succes

Vi certificerer personlige træner, Health Coaches og kostvejledere, og vi tilbyder sparring og hjælp til forretningsudvikling.

Vi er en uafhængig 360° uddannelsesinstitution

Med et certifikat fra os, kan du blive ansat i alle de store fitnesskæder som Fitness World og SATS, eller du kan springe ud som selvstændig.

Internationalt godkendt

Vores uddannelser

Personlig træner

København, Odense, Aarhus                  

15.900 kr.

Læs mere

Nutrition Coach

Hele Danmark

7.000 kr.

Læs mere

Health Coach

Aarhus & København

15.000 kr.

Læs mere

Perception Coach

København og Aarhus

8.000 kr.

Læs mere

Udendørstræner

Hele Danmark

5.500 kr.

Læs mere

Løbetræner

Hele Danmark

5.500 kr.

Læs mere

Workshops

Smerter, graviditet og træning, coren, biomekanik og genoptræning

850 kr. – stk.

Læs mere

Hvornår kan jeg starte?

Det siger vores kursister

“Jeg troede aldrig, jeg skulle komme til at lære så meget på bare 7 uger. Jeg er virkelig glad for, jeg valgte Træner Akademiet som uddannelsessted.”

Janne, Viborg

“Jeg kan med ro i maven varmt anbefale Træner Akademiet. Det er nogle yderst kompetente og jordnære undervisere, som møder den enkelte på deres eget niveau. En personlig og individuel uddannelse, dog med et fantastisk sammenhold blandt deltagerne.”

Monalisa Pedersen

“Træner Akademiet har virkelig givet mig et helt nyt syn på, hvordan jeg ser min egen træning men også, hvordan jeg kan blive en bedre personlig træner.”

Frederik, Aarhus

Michael Iversen, 50 år, Midtfyn

Hvordan var det at tage uddannelsen?

Træner Akademiet var ret nye på markedet, da jeg tog min uddannelse. Jeg var virkelig overrasket over niveauet. Det var et grundigt og gennemarbejdet undervisningsmateriale, og nogle meget dygtige undervisere.

Jeg husker tiden som rigtig god, med en fed stemning på holdet med en masse engagerede medstuderende, der kom fra forskellige baggrunde – og en meget stejl læringskurve. Det er ret intensivt, så det kræver virkelig, at man har forberedt sig og lavet sig hjemmearbejde.

Rasmus Larsen, 23 år, Ålborg og Odense

Hvordan var det at tage uddannelsen?

Jeg startede på Træner Akademiets kostvejlederuddannelse. Jeg kendte ikke så meget til det, men blev mødt af nogle virkelig inspirerende undervisere. Efter kostvejlederuddannelsen startede jeg på personlig træner uddannelsen, også hos Træner Akademiet.

Jeg fik ret hurtigt øjnene op for, at det man lærer uddannelserne jo kun er toppen af isbjerget, der er så meget mere viden, man kan dykke ned i og specialisere sig indenfor.

Underviserne har været gode til at gøre stoffet tilgængeligt og lagt meget vægt på, at det teoretiske skulle ligge på rygraden ved at gøre det håndgribeligt gennem det praktiske.

Sæt fokus på klienten

I vores tilgang til personlig træning, sætter vi en tyk streg under det personlige, og klientens udgangspunkt danner  altid rammen for forløbet.

Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu vigtigere, derfor bruger vi ekstra meget tid på gulvet i vores uddannelse.

Vores mål er at uddanne trænere til at gøre personlig træning til et håndværk og en succesfuld forretning.

  • Hvorfor Træner Akademiet?

    Se videoen

Vi har uddannet folk til fitness- og sundhedsbranchen siden 2015

Træner Akademiet har siden 2015 tilbudt uddannelser indenfor trænings- og sundhedsbranchen. Vi startede med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse.

Vi har en klar målsætning om at ville bidrage til at højne den generelle kvalitet og faglighed i branchen, så der bliver færre standardløsninger og mere reel personlig træning, hvor program og plan er udarbejdet med base i den enkelte klients udgangspunkt og målsætning.

Derfor har vi også løbende udvidet vores tilbud til også at inkludere kostvejledning, coaching og en række specialiseringsmoduler. Vi var faktisk de første på markedet, der kunne tilbyde en fuld, kvalitetssvarende, online uddannelse indenfor kostvejledning.

Det er vigtigt for os aldrig at gå på kompromis med kvaliteten hverken i forhold til indholdet eller underviserne. Derfor er der ikke flere end 15 deltagere på vores hold, og vi opdaterer løbende vores pensum.

Når vi vælger undervisere, er det vigtigt, at det er personer, som har den rette teoretiske baggrund kombineret med praktisk erfaring med personlig træning.

Vi har en mission om at ville uddanne de dygtigste personlige trænere, og i vores undervisning lægger vi derfor også stort fokus på klienten, og på at have en masse timer med praktiske øvelser undervejs. Vi ønsker at vores uddannelser skal danne grundlag for at kunne opbygge en succesfuld forretning, hvor man skaber holdbare resultater for sine klienter.

[instagram-feed num=4 cols=4 showfollow=false]