fbpx

Bliv uddannet fysiurgisk massør

Som fysiurgisk massør vil du kunne hjælpe dine kunder ved at lindre specifikke symptomer og skader i bevægeapparatet.

Fysiurgisk massøruddannelse

18.900,00 kr.

Køb denne uddannelse sammen med Nutrition Coach:
Dette produkt: Fysiurgisk massøruddannelse 18.900,00 kr.
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
7.000,00 kr. 3.500,00 kr.

Hvorfor skal du tage en fysiurgisk massøruddannelsen hos TrænerAkademiet?

Med vores uddannelse til fysiurgisk massør vil du opnå en bred vifte af færdigheder og viden, der er nødvendige for at lykkes som massør. Du vil også lære at vurdere klienters individuelle behov og udvikle skræddersyede behandlingsplaner.

Du vil få hands-on erfaring gennem praktisk træning og klinisk praksis, hvor du får mulighed for at udvikle dine færdigheder under vejledning fra vores dygtige undervisere.

Som noget unik for TrænerAkademiet inddrager vi i vores uddannelse også et bevægelsesmæssigt perspektiv, hvor du får viden om, hvordan fysisk aktivitet og træning kan bidrage til at hjælpe den enkelte klient til en bedre og mere funktionel hverdag.

Du får således en stor faglig ballast, som sikrer dig, at du, som massør, behandler de muskulære årsager, der ligger bag de problematikker, som dine klienter kommer til dig med. Den stærke faglighed på de specifikke muskulære sammenhænge, vil give dig kompetencerne til lave en grundig undersøgelsesfase, så du kan lave den bedste behandlingsplan, således at klienterne føler, at de er i rette hænder. 

Struktur for uddannelsen

Når du tilmelder dig fysiurgisk massøruddannelsen, så kan du allerede dagen efter gå i gang med at opfylde din drøm gennem en professionel uddannelse med en unik samarbejdspartner.

Det er vigtigt for os, at forløbet struktureres, så du tilegner dig den viden, der skal til for at bære rollen som fysiurgisk massør med integritet og kan leverer høj faglighed, god service og et professionelt håndværk.

For at sikre den optimale uddannelsesoplevelse og indlæring, så er uddannelsesforløbet struktureret således:

1. Du tilmelder dig og får adgang til pensum og de indledende online lektioner.

OBS: Vi anbefaler, at du tilmelder dig senest 14 dage før fysisk opstart.

2. Du ser onlinelektionerne igennem.
Vi kvalitetssikrer denne del af undervisningen ved at have små tests undervejs, som sikrer, at du får den nødvendige læring. Du har samtidig mulighed for at stille spørgsmål til din underviser undervejs, hvis du skulle have brug for det.

3. Undervisningsdag 1
Du møder frisk og begejstret op med forventningsglæde i kroppen til din første fysiske undervisning. Undervisningen den første dag er meget teoretisk og opsamling på onlinelektionerne.

4. Undervisningsdag 2-6
Undervisningen veksler mellem teori og praksis hele vejen igennem. Det handler om, at du formår at omsætte teorien til praksis og bliver guidet til at blive en professionel fysiurgisk massør.

5. Undervisningsdag 7-12
Her går vi ind i den specifikke del omkring funktionel anatomi, bevægelsesanalyse og behandling af skader som manuel behandler.

6. Undervisningsdag 13
Denne dag har du eksamen. Eksamen består af en multiple choice på 90 min. Derefter er der 30 min. individuel, praktisk, manuel eksamen. Den første eksamen starter 45 min. efter den skriftlige eksamen.

Når dagen er omme, vil du med stor sandsynlighed være certificeret fysiurgisk massør gennem TrænerAkademiet.

Det praktiske

Adgangskrav til uddannelsen:

Du skal være fyldt 18 år.
Tilmelding skal ske senest 14 dage før opstart.

Krav undervejs
Vi forventer, at du terper det teoretiske og bruger det praktiske. Herunder at du selv prøver alle redskaberne af på en ”klient”. Denne kan være en ven, kollega eller en klient, du har i forvejen.
Massage er et håndelag, som det kræver praktisk erfaring at blive god til, og det kræver helt simpelt, at du øver dig i de konkrete manuelle teknikker.

Antal lektioner
155 (85 fysisk + 70 e-learning m. assistance).

Studietid
Forvent 70-80 timer fra tilmelding indtil eksamen

Eksamen
1 skriftlig multiple choice
1 praktisk eksamen

Din fremtid som fysiurgisk massør

Efter endt uddannelse som fysiurgisk massør vil du have en dyb forståelse for kroppens anatomi, muskler og bevægeapparatets kompleksitet. Du vil have tilegnet dig kompetencerne til at kunne bringe den funktionelle anatomi i spil med fokus på optimering af bevægemønstre, og du vil vide, hvordan du skal adressere specifikke symptomer og skader på baggrund af indledende analyser.

Som certificeret fysiurgisk massør vil du kunne hjælpe og understøtte folk med udfordringer i bevægeapparatet, da du vil være i stand til at kunne sætte mere dybdegående ind i den behandlende del af massørarbejdet.

Din primære opgave vil således være at anvende specialiserede massageteknikker til at behandle muskelspændinger, smerte og bevægelsesbegrænsninger hos dine klienter. Ved at identificere specifikke problemområder og målrette behandlingen kan du hjælpe med at lindre smerter, forbedre mobiliteten og fremme helingsprocessen.

Lektionsoversigt

 • Anatomi
 • Fysiologi
 • Kundeservice
 • Træningslære og energisystemer
 • Moderne smertevidenskab og løsningsmodeller
 • Patienthåndtering og journalføring
 • Triggerpunkter og bindevæv
 • Sportsmassage – helkropsmassage
 • Miljø og effekt
 • Grebstekniker og ergonomi
 • Evolutionær sundhedsprofil og instinktiv intelligens
 • Coren, screening og relevans som manuel behandler
 • Behandling og fysiurgisk massage af:
 • Nakke, øvre ryg og skuldre
 • Bryst og arme
 • Ben og lænd
 • Genoptræning – sæt ind ved årsag fremfor symptom
 • Lænd og hofte
 • Knæ og ankel
 • Skulder
 • Ortopædiske målinger for korrekt behandling
 • Biomekanik og posturologi

Udvid din værktøjskasse

Health Coach – personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.