fbpx

Hvordan får man kunder som personlig træner?

Hvordan du får kunder afhænger af, hvor du arbejder. Er du er ansat i et center, vil det som udgangspunkt være lidt lettere, da der er medlemmer at henvende sig til, og koncepter som er sat op. Her er det vigtig, at du som nyansat personlig træner, differentiere dig fra de andre personlige trænere. Samtidig har det stor betydning, at du gør dig synlig og er tilstede, når medlemmerne er der.

Derudover kan det være en god idé at have en god relation til receptionisterne, så du ligger øverste i deres hukommelse, når der kommer folk og spørger ind til personlig træning. Det kan også være en idé at overveje, om du måske skal have et par holdtimer, som kan være med til at øge medlemmernes kendskab til, hvad du kan, og hvad du står for.

Hvis du går selvstændig, skal der lægges nogle udgifter til lokaler, tøj, markedsføring, udstyr m.m. Mange selvstændige bruger de sociale medier til at markedsføre sig på.

Forvent minimum 6 måneders intensivt arbejde

Uanset om du vil være ansat eller selvstændig, skal du påregne at lægge en del frivillige timer i det, særligt i starten. Du kan forvente, at det nok tager omkring 6 måneders intensivt arbejde at få bygget noget op.

Når du skal i gang, kan det være godt at sparre med erfarne, succesfulde personlige trænere. Det er en af grundende til, at vi hos TrænerAkademiet lægger stor vægt på at have undervisere, som har praktisk erfaring. Derudover gennemgår vi på vores Salg & Businessmodul de vigtigste værktøjer til at komme i gang med din trænerkarriere. Når du har gennemført det modul, vil du stå med en skabelon, som kan danne basen for at lave din strategi og forretningsplan uanset hvilken retning, du ønsker at gå i.