BETINGELSER & PRIVATLIVSPOLITK

HVILKE TYPER AF DATA INDSAMLER VI?

VI REGISTRERER FEM TYPER AF DATA:
1. trafikdata
2. lokaliseringsdata
3. almindelige personoplysninger.

HVAD INDEHOLDER DE TRE TYPER AF DATA?

  1. Trafikdata er data, vi behandler for at overføre kommunikation i forbindelse med betaling for dine køb.
  2. Lokaliseringsdata angiver den geografiske placering af det udstyr, du bruger.
  3. Når vi leverer din tjenesteydelse, registrerer vi en række almindelige personoplysninger om dig, fx dit navn, adresse, telefonnummer og din e-mailadresse. Disse oplysninger har du selv oplyst ved oprettelsen af dit køb, ved at give samtykke eller ved at oprette dig som bruger på Træner Akademiet.

 

HVORDAN INDSAMLER VI DATA?

Vi indsamler og behandler data som:

  • du selv afgiver, når du bliver kunde hos os, og når du kommunikerer med os. Det kan fx være, når du køber en uddannelse, kontakter os for at få informationer.
  • sker, når du benytter vores tjenester. Eksempelvis når du besøger vores hjemmeside, ringer, sender en sms, skriver en e-mail.
  • Vi benytter os af samarbejdspartnere i forbindelse med indsamling af kreditvurderinger.

 

HVAD BRUGER VI DATA TIL?

Vi behandler kun dine data, når det er nødvendigt, og når det sker af en af disse tre grunde:

  1. Når vi skal opfylde og administrere din aftale med os.
  2. Når du har givet os samtykke til det.
  3. Når vi har en legitim interesse i det.

Her er et par eksempler, der viser af hvilken grund og til hvilket formål, vi behandler dine data.

 

For at levere vores tjenester til dig

 

Formål:

Vi behandler data for at identificere dig som kunde eller bruger, for at håndtere og levere din(e) ordre(r) og for at levere vores serviceydelser (uddannelser). Det kan fx være for at sikre, at du mod tager den rigtig ydelse. Vi behandler også data, når vi opkræver betaling for de ydelser, du bruger, for at håndtere dine regninger og indbetalinger, til at indhente kreditoplysninger, for at rette fejl og håndtere andre hændelser, klager og reklamationer.

 

Grund:

Når vi skal opfylde og administrere dine aftaler med os.

 

For at udvikle vores ydelser

Formål:

Vi behandler data for at udvikle og administrere vores virksomhed, ydelser og processer. I den forbindelse kan vi lave statistikker og analyser af kundedata, hvis vi har brug for det.

 

Grund:

Når vi har en legitim interesse i at behandle dine data, og du har givet samtykke til det.

 

For at sende direkte markedsføring

Formål:

Vi arbejder med forskellige typer af data for at markedsføre vores tjenester direkte til dig. Du kan modtage vores markedsføring via fx telefon eller computer eller lignende. I den forbindelse kan vi lave statistikker og analyser, hvis vi har brug for det.

Grund:

Når vi har en legitim interesse i at behandle dine data, og du har givet samtykke til det.

 

HVOR LÆNGE GEMMER VI DATA?

 

Vi gemmer dine data, så længe som det er nødvendigt. Visse data sletter vi med det samme, andre gemmer vi i kortere eller længere tid, afhængig af hvad dataene skal bruges til, og hvilke forpligtelser vi har ifølge lovgivningen.

 

Almindelige kundedata, fx CPR-nr.: Sletter vi efter 2 år + løbende år.

Trafikdata omkring regninger og betaling: Sletter vi efter 2 år.

 

HVEM GIVER VI DATA VIDERE TIL?

 

Vi videregiver i nogle tilfælde data om dig, når vi administrerer, opretter og overholder de forpligtelser, vi har ifølge lovgivningen.

 

Har du givet dit samtykke, kan vi også videregive din data til virksomheder  uden for Træner Akademiet. Dette kan fx for at få en kreditvurdering.

 

GENERELT

Dette website udbydes af Træner Akademiet, og når du benytter dig af vores websitet indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd – dette kaldes for cookies. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler.

Ved at benytte denne hjemmeside, www.blivpt.dk accepterer du, at vi bruger cookies.

 

Træner Akademiet IVS

 

CVR.nr.:  39055546

 

E-mail kundeservice Kontakt@blivpt.dk

 

Telefon kundeservice: +45 93 86 98 99

 

TRÆNER AKADEMIETS BRUG AF COOKIES

Når du besøger Træner Akademiets website vil du automatisk modtage en eller flere cookies. Hvis du ikke har ønsker om, at modtage disse cookies kan du klikke her: http://minecookies.org/cookiehandtering her får du en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.

 

Hvad er en cookie så?

En cookie er en fil, som lægges på din computer eller andet it-udstyr. Den gør det muligt at genkende din computer og samle information om, hvilke sider og funktioner, der besøges med din browser. En cookie indeholder kun tekst ikke et program.

 

Levetiden for en cookie kan variere efter hvad de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookie forsvinder så snart du forlader deres website, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer.

 

 

Hvad bruges cookies til på vores websites?

 

Cookies hjælper os med at få overblik over dit besøg på vores hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv.

 

Cookies benytter vi som en del af vores service til at vise det indhold, som giver dig den størst mulige relevans. Derfor bruger vi også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider.

 

Vi benytter os af statistik fra Google Analytics til at indsamle data om trafikken på blivpt.dk. Dette skyldes, at vi gerne vil kunne optimere vores brugervenligheden af hjemmesiden. Google gemmer oplysninger om trafikken på hjemmesiden på deres egne servere.

 

Vi benytter os også af cookies som måler lønsomheden af diverse online marketing-aktiviteter her bruger vi de samme cookies til, at fortage  målrettet online annoncer.

 

PERSONOPLYSNINGER

Personhenførbare oplysninger

 

Vi videregiver aldrig af personhenførbare oplysninger til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at købe en ydelse.

 

Brug af personoplysninger

 

Vi bruger som udgangspunkt personoplysninger til, at gennemføre købet af de ydelser du som kunde køber hos os.  Oplysningerne bruges derefter til analyse af vores ydelser samt, hvordan vi kan optimere vores website samt vores indhold af reklamer.

 

Det er kun medarbejdere som har kundevendte funktioner hos Træner Akademiet som har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

 

Beskyttelse af personoplysninger

 

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

 

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.