fbpx

Nutrition Coach – Kostvejleder

7.000,00 DKK

Vi tilbyder dig en kostvejleder uddannelse gennem Træner Akademiet Online. Danmarks mest dybdegående kostvejleder-uddannelse.

Hvad er ”TrænerAkademiet Online”?

Vi tilbyder dig en kostvejleder-uddannelse som du kan tage, når det passer dig. Du får adgang til vores platform hvorfra, du kan se modulerne igennem i det tempo og tidsrum som passer dig bedst. En fleksibel uddannelse med support hele vejen.

Du kan se alle undervisningslektioner så mange gange som det passer dig, så du er helt sikker på at få det hele med.Vores kostvejleder-uddannelse er delt op i to levels. Når du er færdig med Level 2, har du en dybdegående forståelse af kostens betydning og egenskaber. Samtidig lærer du, hvordan du implementerer det sammen med den enkelte klient. One size fits - one.
Derudover får du adgang til vores helt nye uddannelse som er den første af sin slags i Danmark – PerceptionsCoach.

Med det samme du har tilmeldt dig Nutrition Coach uddannelsen, vil du få adgang til alle lektioner og din online lærebog og vurderingsværktøjer. Dermed kan du faktisk fra det sekund du modtager materialet, starte på din uddannelse.

Se specifikationer for de enkelte levels nedenfor.

Vi har også specificeret estimeret tidsforbrug hjemme (hjemmestudier) så du danner dig et godt overblik og kan planlægge dit studie.

Level 1 og 2

For at være sikker på optimal forståelse for alle, vil der efter hver undervisningslektion være en multiple-choice eksamen, som skal bestås. Her skal 8/10 være rigtige pr. prøve. Når denne er bestået, får du adgang til næste undervisningslektion.

 

Level 1
Danmarks mest dybdegående kostuddannelse. På Level 1 vil fokus være på det tekniske og nørdede bagvedliggende teori.

Du får et indgående kendskab til hvordan kroppen fungerer helt ned på celleniveau, fordøjelse og anvendelse af maden, energisystemer, næringsstoffer, væske mm.Det er her du skaber vidensfundamentet, som du senere skal bruge for at kunne formidle din viden på en simpel og effektiv måde til dine klienter. Hvilke fødevarer skal man vælge? Hvad er vigtigt i forhold til sammensætning overfor mål? Hvordan optages næringen og hvor bruges de forskellige mikro- og makronæringsstoffer?

Du får svar på det hele og meget mere på Level 1.

Level 2

På Level 2 vil overgangen fra teori til praksis være omdrejningspunktet. At kunne forklare komplicerede ting på en simpel måde. Det vil gøre klientens forståelse af
Hvad de skal gøre og ikke mindst hvorfor de skal gøre det. Dermed højere motivation og vedholdenhed til de ting, du vil have klienten til at gøre.

Det er på Level 2, at din teoretiske viden kommer til sin ret og hvor du virkelig vil mærke fordelen af det stærke teoretiske fundament.
Du vil let kunne forklare denne så Hr. og Fru Jensen også forstår den. Vi kigger også på nutidens trends såsom stenalderkost, LCHF, 5:2 og mere til.
Hvorfor søger vi disse løsninger og hvad virker hvornår? Du får det rette overblik og din klienter undgår forvirring. Mere viden som kan videreformidles på forståeligvis, skaber bedre resultater.

 

Level 1

Lektioner

Online undervisning: 45
Hjemmestudie: 20

Forudsætninger
Ingen

Emner

Celler
Struktur og funktion
Fordøjelse og absorption (anvendelse i kroppen)
Fra mund til anvendelse
Energisystemer
Hvorfor og hvordan – anvendelse
Energibalance
Indtag vs forbrug
Makronæringsstoffer
Struktur og anvendelse
Mikronæringsstoffer
Struktur og anvendelse
Væske
Fra hvad, hvorfor og hvor meget

Level 2

Lektioner
Online undervisning: 25
Hjemmestudie: 30

Forudsætninger:

Level 1

Emner

1. Coaching
Hvordan alt dette implementeres i vores daglige arbejde så det bliver forståeligt for vores klienter
Indsamling af information
Forståelig plan/råd for klienten
Delmål/mål
Justere undervejs

2. Nutidens trends.
Kure: IF, LCHF, Detox og Stenalderkost.
Fordele og ulemper
Håndtering af kure overfor klienten

 

Praktisk information:

Længde:
Op til 12 måneders adgang

Undervisningen:
Online

Adgang:
Du vil have fuld adgang til undervisningsmaterialet, 24 timer i døgnet.

Afsluttende eksamen
Multiple choice og case – online

Adgangsgivende til PerceptionCoach. Læs mere her


Køb denne uddannelse sammen med Nutrition Coach og spar penge:
Dette produkt: Nutrition Coach - Kostvejleder 7.000,00 DKK
1 PerceptionCoach
Datoer
8.000,00 DKK 5.000,00 DKK