fbpx

Hvad skal der til for at blive personlig træner?

For at blive personlig træner skal du uddannes. Du skal uddannes og samtidig være ydmyg overfor den opgave som venter dig på den anden side. Det er ikke “bare” at træne en kunde og presse dem til det yderste. Det er også at være lyttende, at kommunikere rigtigt og hele tiden at korrigere for kundes fysiske og mentale tilstand. Du bør hele tiden søge ny viden og holde dig opdateret på, hvad der sker i branchen. Dernæst bør du forholde dig kritisk til ny viden. 
Først og fremmest skal dog have din basis på plads som du lærer på vores personlig træner uddannelse.
Hvordan bliver man en dygtig personlig træner?

Hvis du ønsker at blive en dygtig personlig træner skal du have tålmodighed, ydmyghed og tilegne dig implementerbar viden. Du skal lægge mange timer i det. Dertil skal du også have styr på markedsføring og salg. Det er vigtigt, at du er fagligt dygtig, men du skal også formå at sprede budskabet.

Bare husk at det tager tid og udholdenhed at blive en dygtig personlig træner. Søg hele tiden ny viden og reflekter. 

Som en del af Træner Akademiets personlig træner uddannelse har vi et helt modul der omhandler Forretnings udvikling og personlig branding, dette er helt unikt på vores uddannelse og vil hjælpe dig til at få en god start som personlig træner hvad end du er selvstændig eller ønsker at arbejde i et center.