fbpx

Udtalelser fra tidligere studerende

Michael Iversen, Midtfyn

Hvad er din baggrund, og hvad har ledt dig ind i træningsverdenen?

Min træningskarriere startede da jeg var helt ung. Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone var mine helt store forbilleder. Jeg var egentlig begyndt at træne, fordi jeg havde nogle problemer med ryggen, som jeg skulle have rettet op på, men blev hurtigt bidt af det.

Jeg har dyrket en del bodybuilding og stillet op både nationalt og internationalt. Da jeg var yngre arbejdede jeg også med træning som frivillig, og jeg har også haft en fritidsbeskæftigelse som holdinstruktør ved siden af mit job som grafiker. Min helt store passion i forhold til træning nu er TRX, og det er også det jeg primært har haft holdtræning i.

Hvad er grunden til, at du valgte at uddanne dig til personlig træner?

Træning har som sagt være en stor passion for mig, siden jeg var helt ung. Jeg er gennem tiden blevet spurgt af flere, om ikke jeg ikke ville hjælpe dem med deres kost og træning, men har som regel sagt nej, fordi jeg har været meget bevidst om, at hvad der virker for mig ikke nødvendigvis vil virke for andre, så jeg ville ikke vejlede nogen uden at have taget en uddannelse.

Jeg blev så sygemeldt med stress og i sådan en periode bliver ens liv jo gerne taget lidt til revision. Jeg havde hjulpet en bekendt lidt med at komme i gang med at træne, og det blev faktisk den øjenåbner, jeg havde brug for til at tage springet – og jeg har ikke fortrudt et sekund.

 

Hvordan var det at tage uddannelsen?

Træner Akademiet var ret nye på markedet, da jeg tog min uddannelse. Jeg var virkelig overrasket over niveauet. Det var et grundigt og gennemarbejdet undervisningsmateriale, og nogle meget dygtige undervisere.

Jeg husker tiden som rigtig god, med en fed stemning på holdet med en masse engagerede medstuderende, der kom fra forskellige baggrunde – og en meget stejl læringskurve. Det er ret intensivt, så det kræver virkelig, at man har forberedt sig og lavet sig hjemmearbejde.

 

Hvor er du henne i dag, og hvad drømmer du om i fremtiden?

I dag er jeg lige startet på et nyt kapitel i mit liv. Efter at have kørt en periode med deltidsstilling som grafiker og min egen træningsbiks ved siden af, hvor jeg lejede mig ind i et center, har jeg nu taget springet og åbnet mit eget lille, eksklusivt, privat træningsstudie på Midtfyn.

Ved siden af det er jeg startet i en deltidsstilling som fitnesschef i et idrætscenter. Min arbejdsuge er tilrettelagt, så jeg har to hele dage om ugen, hvor jeg har klienter i mit studie og tre dage, hvor jeg er i idrætscenteret.

På sigt drømmer jeg om at kunne vækste mit lille studie og samtidig finde den helt rette balance mellem de to stillinger, så der også bliver bedre tid til familielivet. Jeg tager et skridt ad gangen og afsøger, hvad der er af muligheder, men i første omgang leger jeg lidt med tanken om måske at se på mulighederne for at få en ansat ind, som kan være i studiet de dage jeg ikke selv er der.

Maria, Aarhus

Health coach og perception coach

Jeg er uddannet personlig træner ved Fitness world og følte egentlig at jeg var ret godt med når det kommer til viden omkring træning, kost, og det hele menneske.

Men efter at have været på Health Coach uddannelsen har det virkelig åbnet mine øjne – ALLE personlige trænere burde tage denne uddannelse for at få en bredere forståelse for hvordan man skaber de bedste resultater for sine klienter.

Da jeg tilmeldte mig Health coach blev jeg fanget af den brede specialisering som uddannelsen tilbyder.

Men det har vist sig at jeg har fået meget mere ud af uddannelse end jeg kunne håbe på!
Både personligt og arbejdsmæssigt har jeg rykket mig – man får en helt ny forståelse for hvordan vi som mennesker fungere og de helt rette redskaber til at skabe holdbare løsninger til dig selv og dine klienter.

Jeg har aldrig fortrudt at jeg tilmeldte mig Health coach uddannelsen – kan måske godt fortryde jeg ikke gjorde det før og at jeg ikke tog personlig træner uddannelsen ved Trænerakademiet også.

Marlene Spanggaard

“Uddannelsen har lært mig utrolig meget på relativ kort tid, det være sig på både anatomi og fysiologi området, men bestemt også på det mere almene, så som hvad vil det sige at være personlig træner – hvad er dit ansvar, lyst og motivation for at være det.

Jeg har rykket mig ekstremt og tænker træning på en helt anden måde. Det har været benhårdt at tage uddannelsen. Pensum har været svært, men undervisningen ved Søren Fruerlund har gjort, at pensum blev omsat til forståelig og brugbar viden og værktøjer, som jeg nu bruger i mit virke som personlig træner.”

 

Ulla, Ringkøbing

“Jeg har taget personlig træner uddannelsen igennem træner akademiet og er rigtig glad for at jeg havde mulighed for det i Jylland.

Det har være rigtig lærerigt. Fik meget mere viden med end jeg havde regnet med. Blandingen mellem teori og praksis var rigtig god. Rigtig dygtige underviserer. Der er mulighed for videre uddannelser så Man kan bygge mere på og få meget mere viden.

Kan klart anbefale Træner Akademiet hvis du tænker på at tage uddannelsen.”

Maria, København

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten. Hos Træner Akademiet lærer man ikke kun programlægning og muskelgrupper, men også faktorerne bag, som har stor indflydelse på hele forløbet. Jeg har ikke kun lært meget af anatomien og fysiologien ved menneskekroppen, men også viden om hvordan søvn, psyke, stress og kost kan have indflydelse på træningen.

Jeg kan tydeligt se, at måden Træner Akademiet uddanner er meget anderledes, end det jeg ellers observerer ved personlige trænere gennem sociale medier, familie, venner og bekendte, som har benyttet sig af progressionen. Hos Træner Akademiet er der ikke noget, der hedder standard, i stedet lærer man at se på mennesket som helhed og ikke dets enkeltstående dele. Jeg ved nu hvor vigtigt det er at forstå kroppens processer, for at kunne forstå klientens udfordringer.

At Træner Akademiet har så mange timer på gulvet, hvor man med egen krop gennemgår undervisningsmaterialet, har udelukkende været en fordel mig, da jeg er typen som lærer bedst ved ”learning by doing”. Samtidig foregår undervisningen roligt og formildet i et sprog, hvor alle kan være med. Hvis ikke, er det altid muligt at få uddybet et bestemt emne, tilmed alternative forklaringer gennem konkrete eksempler.

Under uddannelsen gennemgik jeg selv en personlig proces, og jeg blev pludselig opmærksom på de ting, som forhindrede mig i at nå mine mål. Jeg er glad for, at mit valg faldt på Træner Akademiet og deres kyndige undervisere.

Jeg vil til enhver tid anbefale alle som tager deres personlig træner uddannelse hos Træner Akademiet at følge op med specialet kost og livsstilscoach.

Monalisa, København

Hvad var forventningerne?

”Jeg havde en forventning om, at der var en del jeg vidste i forvejen og at det ”nok ikke var så svært”. Men hold nu op hvor blev jeg hurtigt klogere (bogstaveligt talt). Det var meget mere fyldestgørende end jeg troede. Der var så mange punkter, som jeg ikke havde tænkt over op til eller i hverdagen generelt, som jeg hurtigt blev meget klogere omkring. Samtidig med at det blev formidlet på en spændende og lærerig måde.”

Hvordan var det undervejs?

”Der blev gradvist koblet mere på, når fundamentet var på plads, så der undervejs automatisk var flere og flere brikker som faldt på plads. Derudover var der plads til forskellighed i undervisningen, dvs. at alle blev mødt på deres niveau, så alle var med i undervisningen.”

Blev dine forventninger opfyldt?

”Bestemt og mere til, da jeg havde forventning om at jeg kunne det meste i forvejen, blev jeg hurtigt klogere.”

Hvordan bruger du din viden i dag som personlig træner?

”Jeg bruger min viden meget omkring teknik med mine klienter i dag. Samt generelt adfærd omkring undervisning. Placering, toneleje, kropssprog osv. Det har helt klart en stor betydning omkring min egen undervisning den dag i dag, plus jeg har Sørens ord i baghovedet stort set hver gang. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg valgte det helt rigtig sted den gang.”

Janne, Viborg

“Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at lære så meget på bare 7 uger. Jeg er virkelig glad for jeg valgte Træner Akademiet som uddannelsessted!”

Morten, Skanderborg

“Jeg valgte Træner akademiet da en god ven anbefalede det og er rigtig glad for jeg fulgte hans henvisning.”

 

 

Frederik, Aarhus

“Træner akademiet har virkelig givet mig et helt nyt syn på, hvordan jeg ser min egen træning men også hvordan jeg kan blive en bedre personlig træner.”

Monalisa Pedersen

“Jeg kan med ro i maven varmt anbefale trænerakedemiet. Det er nogle yderst kompetente og jordnære undervisere, som møder den enkelte på deres eget niveau. En personlig og individuel uddannelse, dog med et  fantastisk sammenhold blandt deltagerne”

Rasmus Larsen, Ålborg og Odense

Hvad er grunden til at du valgte at uddanne dig til personlig træner?

Jeg kan ikke se mig selv i et klassisk 9-16 job. Jeg har haft nogle forskellige jobs, men er ret hurtigt begyndt at kede mig, fordi det blev for ensformigt.

På tidspunktet, hvor jeg tog beslutningen, arbejdede jeg som flyttemand, og idéen om at kunne skabe en karriere, hvor man kunne leve af at hjælpe andre og selv kunne styre sin arbejdstid var tiltalende.

Jeg havde været igennem det her genoptræningsforløb og efterfølgende holdt fast i min styrketræning. Jeg fik hurtigt et indtryk af, at jeg stod lidt alene med den holistiske tilgang. Jeg kunne mærke, at her var et område, jeg virkelig brændte for, og hvor jeg kunne gøre en forskel for folk.

Hvordan var det at tage uddannelsen?

Jeg startede på Træner Akademiets kostvejlederuddannelse. Jeg kendte ikke så meget til det, men blev mødt af nogle virkelig inspirerende undervisere. Efter kostvejlederuddannelsen startede jeg på personlig træner uddannelsen, også hos Træner Akademiet.

Jeg fik ret hurtigt øjnene op for, at det man lærer uddannelserne jo kun er toppen af isbjerget, der er så meget mere viden, man kan dykke ned i og specialisere sig indenfor.

Underviserne har været gode til at gøre stoffet tilgængeligt og lagt meget vægt på, at det teoretiske skulle ligge på rygraden ved at gøre det håndgribeligt gennem det praktiske.

Hvor er du henne i dag, og hvad drømmer du om i fremtiden?

Lige da jeg var blevet færdiguddannet, ville jeg gerne ind og arbejde i Fitness World. Jeg fandt dog ret hurtigt ud af, at det ikke var den rigtig vej for mig.

Jeg gik derfor benhårdt efter at blive selvstændig personlig træner på fuld tid. I starten supplerede jeg op med et job ved siden af. Da der blev åbnet op igen efter første lock down, valgte jeg dog at gå over til at være ansat i et privat træningsstudie, og det er jeg rigtig glad for.

På sigt drømmer jeg om at få mit eget sted med mit egent navn på. Derudover vil jeg gerne være med til at hjælpe andre i branchen og støtte andre trænere med at skabe sunde virksomheder, der leverer høj kvalitet til deres klienter.

Jeg vil gerne veksle mellem at kunne være på gulvet og hjælpe andre personlige trænere med at vækste deres forretning.

Mine uddannelser hos Træner Akademiet har været en rigtig god base, som har klædt mig godt på. Både den tilgang til træning og kroppen vi lærte, men også det vi lærte omkring salg og business.