fbpx
Genoptræning af knæ og ankel – Workshop hos Træner Akademiet

Genoptræning af knæ og ankel – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Genoptræning af knæ og ankel - Workshop 1.650,00 DKK
1 Biomekanik - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Neurologisk forståelse for bevægelse
  • Typiske skader og udfordringer som kors- og ledbåndsskader, løber- og springerknæ, skinnebensbetændelse og akillesseneproblemer m.m.
  • Typiske tiltag for genoptræning
  • Oversete faktorer
  • Biomekanik og løsningsmodeller
  • Fra rehab til performance

Knæ- og ankelskader forekommer hyppigt, og det kan ofte være en forhindring for et optimalt træningsforløb. Om du arbejder med genoptræning eller er personlig træner, så giver denne workshop dig et rigtig godt bud på, hvorfor mange fortsat har overbelastning af korsbånd, ledbånd, ankler, akillessener og skinneben.

Workshoppen sætter fokus på processen fra genoptræning til performance – og hvorfor performance og optimering af bevægemønstre, stabilitet, styrke og power skal sættes i sammenhæng med årsagerne til overbelastning af knæ og ankler.

Efter denne workshop vil du have en større forståelse for, hvorfor overbelastningsskader bliver ved med at forekomme, og hvordan du kan adressere dem – fra genoptræning til fuld funktionalitet*.

*Workshoppen omkring ”Moderne smertevidenskab” anbefales i sammenhæng med denne workshop. Læs mere om den her.

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København