fbpx

Genoptræning af knæ og ankel – Online workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på nogle af de bagvedliggende årsager til tilbagevendende eller længerevarende knæ- og ankelproblematikker, og lær hvordan du kan hjælpe dine klienter tilbage til fuld funktionalitet.

Genoptræning af knæ og ankel – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Genoptræning af knæ og ankel - Workshop 1.650,00 DKK
1 Biomekanik - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Neurologisk forståelse for bevægelse
  • Typiske skader og udfordringer som kors- og ledbåndsskader, løber- og springerknæ, skinnebensbetændelse og akillesseneproblemer m.m.
  • Typiske tiltag for genoptræning
  • Oversete faktorer
  • Biomekanik og løsningsmodeller
  • Fra rehab til performance

Hvad får du med fra denne workshop:

Knæ- og ankelskader forekommer hyppigt, og det kan ofte være en forhindring for et optimalt træningsforløb.

Uanset om du arbejder med genoptræning eller er personlig træner, så giver denne workshop dig et rigtig godt bud på, hvorfor mange fortsat har overbelastning af korsbånd, ledbånd, ankler, akillessener og skinneben.

Workshoppen sætter fokus på processen fra rehabilitering til performance. Du bliver skarp på, hvorfor performance og optimering af bevægemønstre, stabilitet, styrke og power skal sættes i sammenhæng med årsagerne til overbelastning af knæ og ankler.

Efter denne workshop vil du have en større forståelse for, hvorfor overbelastningsskader bliver ved med at forekomme, og hvordan du kan adressere dem – fra genoptræning til fuld funktionalitet*.

Vi anbefaler kraftigt at du tager workshoppen omkring ”moderne smertevidenskab” i sammenhæng med denne workshop. Læs mere om workshoppen i moderne smertevidenskab.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse. Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.​

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X