fbpx

Om Træner Akademiet

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af Personlig Træner uddannelser og en af grundene til vores succes er ganske enkelt at vi KUN beskæftiger os med denne uddannelse hos os.

Mission

Vores mission er at skabe en ny tilgang til personlig træning, hvor kundens udgangspunkt og holdning danner rammen for et kommende forløb. Teori er vigtigt, men udførelsen er endu vigtigere derfor bruger vi ekstra meget tid på gulvet hos os. Vores mission er ligeledes at uddanne vores personlige trænere i at gøre personlig træning til et håndværk og forretning.

Om os

Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

Hvor adskiller Træner Akademiet sig fra andre?

Vores mission er at skabe en ny tilgang til personlig træning, hvor kundens udgangspunkt og holdning danner rammen for et kommende forløb. Teori er vigtigt, men udførelsen er endu vigtigere derfor bruger vi ekstra meget tid på gulvet hos os. Vores mission er ligeledes at uddanne vores personlige trænere i at gøre personlig træning til et håndværk og forretning.

Eksamensstruktur

Under uddannelsen vil der i alt være 3 prøver/eksamener. Den første ligger typisk 1-2 uger inden eksamen, dette er en eksamens case. Denne case er din sikring for at du er klar til at komme op til den reelle eksamen, først efter at have bestået casen hos vores underviser vil du kunne komme op til eksamen som forgår både skriftelig og mundtlig.

Jobmuligheder efter endt uddannelse

Der har aldrig været større efterspørgeles på personlig træning i Danmark, end hvad der er i dag. Dette gør også at landets mange fitnesscentre i høj grad søger dygtige personlige trænere.

Muligheden for at blive selvstændig:

Efter endt uddannelse får du mulighed for at få et gratis møde med vores business vejleder, som du vil kunne spare med i forhold til det at gå selvstændig. Han vil kunne hjælpe dig med alt fra marketing, økonomi/budget, koncept, indkøb mm.

Læs mere om mulighederne efter uddannelsen her

Certificeringer

 

Livet efter uddannelsen

Undervisere

Vi lægger stor vægt på at have et kompetent og alsidigt underviserteam, der både har den teoretiske viden og den praktiske erfaring.

Søren Fruerlund

Baggrund: 12 år som fuldtids, selvstændig personlig træner. Tidligere centerleder og en del af kompetenceudviklingsteamet i SATS Danmark.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Udover mit arbejde ved Træner Akademiet er jeg ejer af Fruerlund Care, hvor jeg arbejder med klienter i det daglige. Derudover er jeg mentor, career advisor og assisterende underviser hos Chek Institute.

Jeg er tidligere eliteløber. Derudover har jeg sort bælte i karate og har været kampsportsinstruktør. Min tilgang til træning har udviklet sig meget de senere år.

Jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at kroppen er utroligt intelligent, så jo bedre vi lærer den at kende, jo bedre kan vi hjælpe folk og give dem redskaberne til at hjælpe sig selv. Noget jeg også bringer ind i mit arbejde med mine klienter og i min undervisning.

 

Hvorfor er du underviser hos Træner Akademiet:

Udover at jeg underviser, er jeg også uddannelsesansvarlig. Det er vigtigt for mig, at vi deler den viden og erfaring, som vi oparbejder over en længere periode både i det praktiske arbejde og via studier.

Hvis vores mål er at hjælpe mennesker er det vigtig at formidle den viden og erfaring videre til kommende trænere, så vi derigennem kan hjælpe endnu flere.

Vi ønsker at give vores deltagere en oplevelse af, at vi tager dem seriøst, hjælper dem bedst muligt og forbereder dem på den verden, de skal ud at agere i efterfølgende.

Rune Degn

Baggrund: Master of Sports Science, 6 år som personlig træner.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Udover mit arbejde som underviser er jeg personlig træner hos Fruerlund Care. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang med mine klienter, hvilket involverer både træning, kost, søvn, stresshåndtering og mobilitet.

For mig at se, kan disse elementer ikke adskilles, hvis man har et mål om at have en stærk og velfungerende krop.

Hvorfor er du underviser hos Træner Akademiet:

Jeg underviser, fordi jeg gerne vil være med til at højne standarden for nyuddannede personlige trænere, så vi, i branchen som helhed, kan hjælpe vores klienter med at nå deres mål.

Det er vigtigt for mig at sørge for, at mine elever får den bedst mulige start på livet som personlige trænere. Derfor er det selvsagt vigtigt at få dem klædt godt på til det med en undervisning, der dækker alle aspekter de bliver konfronteret med i hvervet.

Alex Gade

Baggrund: 4 år som personlig træner og underviser.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Jeg har siden min tid i forsvaret haft stor interesse for det fysiske, og især funktionel bevægelse har interesseret mig.

Jeg har været fysisk træner i militæret, hvor bl.a. undervisning i idræt for de værnepligtige, og træningstimer med de professionelle soldater også har budt på erfaring indenfor den funktionelle bevægelse.

Meget af træningen med mine klienter er fokuseret omkring, hvordan vi optimerer deres bevægelser bedst muligt i forhold til målsætning og udgangspunkt.

 

Hvorfor er du underviser hos Træner Akademiet:

Jeg har altid haft et stort drive for at undervise og give viden videre, især indenfor træning og bevægelse. Derfor er jeg super glad for, at jeg kan få lov til at klæde fremtidens trænere på til at komme så godt og sikkert ud i branchen som muligt.

Asger Gerrild

Baggrund: 6 år som personlig træner og underviser fuld tid.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Udover mit arbejde som underviser er jeg selvstændig personlig træner. Jeg har en lang baggrund indenfor forskellige sportsgrene, hvor jeg bl.a. har været på landsholdet i Atletik og slået Junior Danmarksrekord i Styrkeløft. Viden og erfaringer jeg i høj grad bringer med ind i min undervisning.

 

Hvorfor er du underviser hos Træner Akademiet:

Jeg har beskæftiget mig med træning og bevægelse de sidste 11 år, og jeg elsker at lære fra mig. Jeg underviser, fordi jeg gerne vil være med til at klæde fremtidens personlige trænere bedre på og samtidig være med til at løfte kvaliteten i branchen generelt.

Simon Husted

Baggrund: Master of Sports Science med speciale i neurofysiologi, 6 år som personlig træner og holdunderviser, ejer af Movement Method Aarhus. 

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Jeg er specialiseret i rehabilitering og bevægelse. Jeg arbejder med klienter der har smerter i bevægelse eller dagligdagen og gerne vil forbedre dette. Derudover arbejder jeg meget med færdighedstræning af klienter. 

 

Hvorfor er du underviser hos Træner Akademiet:

Jeg kan godt lide at lære fra mig og synes, at det er fantastisk at undervise på en uddannelse, der går så højt op i viden af top kvalitet. 

Jeg prøver altid at gøre mine kursister til de bedste trænere ud fra de forudsætninger, de har.

Christina Faartoft

Baggrund: Fysioterapeutstuderende, 2 år som personlig træner og holdunderviser. 

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Jeg har en fortid som håndboldspiller, men alt sport og bevægelse fanger min interesse. Der er et konkurrence-gen gemt i mig, og senest har jeg kastet mig over adventureracing (mtb, o-løb, klatring, kajak mm.), som i den grad stiller krav til mange forskellige færdigheder på en gang

 

Hvorfor er du underviser hos Træner Akademiet:

Jeg elsker at undervise og vil gerne være med til at sætte mit præg på trænerkulturen her i Danmark. Jeg står inde for Træner Akademiets værdier og sætter pris på den holistiske tankegang.

Samtidig er jeg bare lidt af en nørd, og som underviser kan man dykke dybt ned i træningens verden. 

Patrick Nielsen

Underviser i salg og forretnings udvikling samt partner

Alt er muligt når du får en uddannelse som personlig træner, men mulighederne skal du selv skabe for at få succes. Igennem modulet salg og forretningsudvikling hjælper jeg dig med at se mulighederne så personlig træning kan blive en GOD forretning for dig.

Uddannelse:

MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) .

Relevant Erfaring:
– Stifter af Træner Akademiet
– Flere års erfaring som fuldtids personlig træner
– Head of personal training – fitness dk (1 af 2)
– Koncept udvikler – fitness dk og ATWork