fbpx

Om Træner Akademiet

Træner Akademiet er et af landets førende udbydere af Personlig Træner uddannelser og en af grundene til vores succes er ganske enkelt at vi KUN beskæftiger os med denne uddannelse hos os.

Mission

Vores mission er at skabe en ny tilgang til personlig træning, hvor kundens udgangspunkt og holdning danner rammen for et kommende forløb. Teori er vigtigt, men udførelsen er endu vigtigere derfor bruger vi ekstra meget tid på gulvet hos os. Vores mission er ligeledes at uddanne vores personlige trænere i at gøre personlig træning til et håndværk og forretning.

Om os

Træner akademiet startede i 2015, hvor vi havde vores første personlig træner uddannelse. Efter det første hold kom der stor efterspørgsel. Derfor valgte vi at forsætte, da vi gerne ville kunne sætte et præg på Danmarks fremtidige personlig trænere.

Hvor adskiller Træner Akademiet sig fra andre?

Vores mission er at skabe en ny tilgang til personlig træning, hvor kundens udgangspunkt og holdning danner rammen for et kommende forløb. Teori er vigtigt, men udførelsen er endu vigtigere derfor bruger vi ekstra meget tid på gulvet hos os. Vores mission er ligeledes at uddanne vores personlige trænere i at gøre personlig træning til et håndværk og forretning.

Eksamensstruktur

Under uddannelsen vil der i alt være 3 prøver/eksamener. Den første ligger typisk 1-2 uger inden eksamen, dette er en eksamens case. Denne case er din sikring for at du er klar til at komme op til den reelle eksamen, først efter at have bestået casen hos vores underviser vil du kunne komme op til eksamen som forgår både skriftelig og mundtlig.

Jobmuligheder efter endt uddannelse

Der har aldrig været større efterspørgeles på personlig træning i Danmark, end hvad der er i dag. Dette gør også at landets mange fitnesscentre i høj grad søger dygtige personlige trænere.

Muligheden for at blive selvstændig:

Efter endt uddannelse får du mulighed for at få et gratis møde med vores business vejleder, som du vil kunne spare med i forhold til det at gå selvstændig. Han vil kunne hjælpe dig med alt fra marketing, økonomi/budget, koncept, indkøb mm.

Læs mere om mulighederne efter uddannelsen her

Certificeringer

 

Livet efter uddannelsen

Undervisere

Rune Degn

Underviser

Mit navn er Rune, og jeg er underviser for Træner Akademiet.
Jeg er underviser fordi jeg gerne vil være med til at højne standarden for nyuddannede personlige trænere, så vi i branchen som helhed kan hjælpe vores klienter med at opnå deres mål. Det er vigtigt for mig at sørge for, at mine elever får den bedst mulige start på livet som personlige trænere. Derfor er det selvsagt vigtigt at få klædt dem godt på til dette.

Udover mit arbejde som underviser ved Træner Akademiet er jeg personlig træner ved Fruerlund Studio, som er beliggende i Århus centrum. Vi arbejder med en holistisk tilgang med vores klienter, hvilket kan involvere både træning, kost, søvn, stresshåndtering og mobilitet. Derudover er jeg ved at færdiggøre min kandidat i idræt på Aarhus Universitet, hvor jeg er færdig til sommer.

Søren Fruerlund

Underviser

Mit navn er Søren, og jeg er uddannelsesansvarlig samt underviser for Træner Akademiet.
Jeg har siden 2010 arbejdet fuldtid som personlig træner. Jeg har derudover også været centerleder og en del af et kompetence-team i SATS Danmark, hvor vi udviklede vores personlig træning på nationalt plan.

Det er vigtigt for mig, at vi deler den viden og erfaring som vi oparbejder over en lang periode. Hvis vores mål er at hjælpe mennesker, er det vigtigt at formidle videre til kommende trænere, så vi kan hjælpe endnu flere. Derfor er jeg med ved Træner Akademiet. Vi ønsker at give vores deltagere en oplevelse af, at vi tager dem seriøst og hjælper dem bedst muligt.

Udover mit arbejde ved Træner Akademiet er jeg cheftræner og ejer ved Fruerlund Studio som er liggende centralt i Århus. Vores arbejde er bredt, da vi arbejder holistisk med vores klienter. Herunder træning, mobilitet, stresshåndtering, søvnrytme, kost, manuel behandling m.m.”

Nicolaj A. Mortensen

Underviser

Mit navn er Nicolaj A. Mortensen. Jeg har en stor passion for bevægelse og har siden 2010 arbejdet som personlig træner og bevægelsesbehandler. Idag arbejder jeg til daglig som træner for folk med kroniske smerte og smerte problematikker, samt som cheftræner på Aarhus Crossfit’s konkurrencehold, hvor min opgave primært er at forbedre udøvernes bevægelser for derved at optimere performance og minimere skader. Derudover er jeg ved at færdiggjorde mit speciale i sommeren 2017 som omhandlende bevægelseskompleksitet, der var afslutningen på min kandidat i Idræt ved Aarhus Universitet.

Min vision er at alle folk skal have mulighed for at leve deres liv til dens fulde potentiale og mit slogan er “Life is movement don’t let pain stop it!”

Simone May Agger

Underviser

Mit navn er Simone May Agger, og jeg er underviser for Træner Akademiet.
Jeg har en bachelor og en kandidat i Idræt fra Aalborg Universitet, hvor jeg blev færdig i sommeren 2016. Jeg har en stor interesse i anatomi og fysiologi, og har især beskæftiget mig med motorisk kontrol.
Udover mit arbejde som underviser ved Træner Akademiet, underviser jeg i dans, i et fitnesscenter i Århus. Jeg forstår derfor også hvad det kræver at stå som fitnessinstruktør, når musikken pulser derud af og man er ansvarlig for at hele holdet får en god og effektiv træning.
Jeg elsker at bevæge mig og at lære fra mig – og det håber jeg skinner igennem!

Patrick Nielsen

Underviser i salg og forretnings udvikling samt partner

Alt er muligt når du får en uddannelse som personlig træner, men mulighederne skal du selv skabe for at få succes. Igennem modulet salg og forretningsudvikling hjælper jeg dig med at se mulighederne så personlig træning kan blive en GOD forretning for dig.

Uddannelse:

MASTER IN BUSINESS ADMINISTRATION (MBA) .

Relevant Erfaring:
– Stifter af Træner Akademiet
– Head of personal training – fitness dk (1 af 2)
– Koncept udvikler – fitness dk og ATWork

Anne Sophie Michelsen

Underviser

Mit navn er Anne Sophie Michelsen, og jeg er underviser for Træner Akademiet.

Min store passion for bevægelse har ledt mig til at blive uddannet som træningsfysiolog i form af en Kandidat i Idræt på den naturvidenskabelig linje på Aarhus Universitet. Jeg elsker at nørde og diskutere fysiologiens mekanismer, som jeg kan blive helt opslugt af.

Min vision er at forstå alle detaljer bag hvordan træning kan påvirke kroppens fysiologi i en gavnlig retning, for derved at kunne smitte andre ikke kun med min egen træningsglæde men også med de rette argumenter.

Ud over mit arbejde som underviser for Trænings Akademiet arbejder jeg med forskellige forskningsprojekter, der helt specifikt beskæftiger sig med træning af neurologiske patienter som fx multipel sklerose. Erfaringer herfra understreger vigtigheden af en holistisk tilgang til de mangfoldige udfordringer man møder som personlig træner og som jeg med stor glæde vil være med til at udvikle.

Mathias Haastrup

Underviser
Mit navn er Mathias Haastrup, jeg er underviser på Træner Akademiets personlig træner uddannelse.

Jeg bor i København sammen med min kone og vores to børn

Jeg er uddannet personlig træner(EREPS 4), og har dertil en suppleret min viden med kurser og uddannelser indenfor vaner, manangement og sportsspecifik træning fra blandt andet Barça Universitas og Innovative Sports Management. Til dagligt har jeg flere forskellige “hatte på”. Mit arbejde består af alt fra regulær personlig træning, sportsspecifik træning til sportsfolk samt foredrag og sundhedsstrategi-udvikling til virksomheder

Disse hatte bruger jeg i forskellige regier i gennem mine virksomheder tre virksomheder.

 

Mathias Haastrup – PT

Her arbejder jeg med regulær personlig træning til Hr. & Fru. Danmark. Jeg arbejder med en helhedsorienteret tilgang til sundhed. Vaner, vidensdeling og realistiske interventioner er her omdrejningspunktet i mine klienters successer. Jeg har +4000 timers 1:1 personlig træning som erfaring.

 

SEPAS Sport:

Specialiserer sig inden for Sports Performance. Her udbyder vi fysisk træning, foredrag og workshops til atleter og sportshold på tværs af sportsgrene og aldersniveauer.
Min rolle er at stå for afvikling af fysisk træning, testning og foredrag.
SEPAS Sport har fem fysiske trænere og fysioterapeuter ansat

 

SEPAS Health:

Specialiserer sig inden for sundhed og trivsel på arbejdspladsen.
Her udbyder vi sundhedsløsninger til virksomheder, kommuner og foreninger.
Min rolle er at stå for den administrative drift, udarbejdelsen sundhedsrapporter samt afholdelse af foredrag.
SEPAS Health har ti personlige trænere og fysioterapeuter ansat.