fbpx

Om TrænerAkademiet

TrænerAkademiet er et af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen.

Om os

Vi startede i 2015 med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse.

Siden har vi udvidet vores koncept, således at vi i dag har flere supplerende uddannelser og helt nye uddannelsesretninger.

Vi uddanner på årsbasis omkring 400 personlige trænere og coaches til en karriere i fitness- og sundhedsbranchen. Vi vil gerne ses som din full-service leverandør indenfor uddannelse og udvikling i forbindelse med dit arbejde i branchen.

Full-service uddannelsesleverandør

Som kursist har du muligheden for at skabe dig et relevant og solidt fundament og efterfølgende supplere op med specialiseringsmoduler, minikurser, webinarer og mentorshipordninger.

Det betyder, at du løbende kan udvikle din viden og dine kompeten-ceområder, efterhånden som behovet og nysgerrigheden opstår.

Du kan læse mere om vores forskellige uddannelser her.

Succes efter uddannelsen

I vores undervisning har vi fokus på det personlige, og klientens udgangspunkt danner altid rammen for forløbet. Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu mere vigtig, derfor bruger vi ekstra meget tid på praksis og implementering på vores uddannelse.

Vores mål er at uddanne trænere – herunder personlig trænere -, kostvejledere og coaches og gøre det til et håndværk og en succesfuld forretning. Derfor tilbyder vi også sparring og hjælp til forretningsudvikling, når du har færdiggjort din uddannelse hos os.

Med et certifikat fra os, kan du blive ansat i alle de store fitnesskæder som Fitness World og SATS, eller du kan springe ud som selvstændig.

Certificeringer

TrænerAkademiet er internationalt certificerede. Det betyder, at vi er registreret og akkrediteret hos EuropeActive til at uddanne EREPS certificerede trænere. Det er din sikkerhed for, at vi er førende i branchen. Samtidig sikrer det også, at vores undervisere hele tiden er up-to-date og sørger for at inddrage den nødvendige viden i undervisningen.

Som færdiguddannet personlig træner hos TrænerAkademiet, vil du, når du har bestået den sidste eksamen, automatisk blive registreret i EREPS, som er en database for trænere med et højt europæisk niveau. Denne certificering vil være påkrævet i langt de fleste større centre og fitnesskæder, hvis du efterfølgende ønsker ansættelse. TrænerAkademiet betaler registreringen det første år.

Undervisere

Vi lægger stor vægt på at have et kompetent og alsidigt underviserteam, der både har den teoretiske viden og den praktiske erfaring. Alle vores undervisere har deres specifikke interesse- og ekspertiseområder. De kommer fra forskellige baggrunde både uddannelses-, erfarings- og træningsmæssigt, men arbejder ud fra samme fælles overbevisning og mål.

Undervisernes alsidighed ser vi som en kæmpe styrke, der bidrager til at give dig et bredere indblik med forskellige perspektiver undervejs i uddannelsen, der kan være med til at vække din nysgerrighed og spore dig ind på, hvad det er du brænder for indenfor sundheds- og fitnessbranchen.

Inden man kommer ud som underviser gennemgår man en oplæringsproces, så vi er sikre på, at man er godt rustet til at varetage rollen og give dig den bedst mulige undervisning.

Søren Fruerlund

Baggrund: Selvstændig personlig træner på fuld tid siden 2009. Tidligere centerleder og en del af kompetenceudviklingsteamet i SATS Danmark.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Udover mit arbejde ved TrænerAkademiet er jeg ejer af Fruerlund Care, hvor jeg arbejder med klienter i det daglige. Derudover er jeg mentor, career advisor og assisterende underviser hos Chek Institute.

Jeg er tidligere eliteløber. Derudover har jeg sort bælte i karate og har været kampsportsinstruktør. Min tilgang til træning har udviklet sig meget de senere år.

Jeg arbejder ud fra en overbevisning om, at kroppen er utroligt intelligent, så jo bedre vi lærer den at kende, jo bedre kan vi hjælpe folk og give dem redskaberne til at hjælpe sig selv. Noget jeg også bringer ind i mit arbejde med mine klienter og i min undervisning.

Hvorfor er du underviser hos TrænerAkademiet:

Udover at jeg underviser, er jeg også uddannelsesansvarlig. Det er vigtigt for mig, at vi deler den viden og erfaring, som vi oparbejder over en længere periode både i det praktiske arbejde og via studier.

Hvis vores mål er at hjælpe mennesker er det vigtig at formidle den viden og erfaring videre til kommende trænere, så vi derigennem kan hjælpe endnu flere.

Vi ønsker at give vores deltagere en oplevelse af, at vi tager dem seriøst, hjælper dem bedst muligt og forbereder dem på den verden, de skal ud at agere i efterfølgende.

Rune Degn

Baggrund: Master of Sports Science, fuld tid som personlig træner og underviser siden 2015.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Udover mit arbejde som underviser er jeg personlig træner hos Fruerlund Care. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang med mine klienter, hvilket involverer både træning, kost, søvn, stresshåndtering og mobilitet.

For mig at se, kan disse elementer ikke adskilles, hvis man har et mål om at have en stærk og velfungerende krop.

Hvorfor er du underviser hos TrænerAkademiet:

Jeg underviser, fordi jeg gerne vil være med til at højne standarden for nyuddannede personlige trænere, så vi, i branchen som helhed, kan hjælpe vores klienter med at nå deres mål.

Det er vigtigt for mig at sørge for, at mine elever får den bedst mulige start på livet som personlige trænere. Derfor er det selvsagt vigtigt at få dem klædt godt på til det med en undervisning, der dækker alle aspekter de bliver konfronteret med i hvervet.

Asger Gerrild

Baggrund: Fuld tid som personlig træner og underviser siden 2016.

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Udover mit arbejde som underviser er jeg selvstændig personlig træner. Jeg har en lang baggrund indenfor forskellige sportsgrene, hvor jeg bl.a. har været på landsholdet i Atletik og slået Junior Danmarksrekord i Styrkeløft. Viden og erfaringer jeg i høj grad bringer med ind i min undervisning.

Hvorfor er du underviser hos TrænerAkademiet:

Jeg har beskæftiget mig med træning og bevægelse de sidste 11 år, og jeg elsker at lære fra mig. Jeg underviser, fordi jeg gerne vil være med til at klæde fremtidens personlige trænere bedre på og samtidig være med til at løfte kvaliteten i branchen generelt.

Christina Faartoft

Baggrund: Fysioterapeutstuderende, personlig træner og holdunderviser siden 2020. 

Speciale/interesseområde indenfor træning:

Jeg har en fortid som håndboldspiller, men alt sport og bevægelse fanger min interesse. Der er et konkurrence-gen gemt i mig, og senest har jeg kastet mig over adventureracing (mtb, o-løb, klatring, kajak mm.), som i den grad stiller krav til mange forskellige færdigheder på en gang

Hvorfor er du underviser hos TrænerAkademiet:

Jeg elsker at undervise og vil gerne være med til at sætte mit præg på trænerkulturen her i Danmark. Jeg står inde for TrænerAkademiets værdier og sætter pris på den holistiske tankegang.

Samtidig er jeg bare lidt af en nørd, og som underviser kan man dykke dybt ned i træningens verden. 

Rasmus Larsen

Baggrund: Personlig træner, bootcampinstruktør og livsstilscoach siden 2019.

Speciale/interesse områder indenfor træning:

Foruden at undervise hos TrænerAkademiet arbejder jeg også som personlig træner. Jeg arbejder med mange forskellige typer klienter. Dog primært med klienter med kroniske smerter, lidelser, stress, fordøjelsesproblematikker og vægttab. Oftest folk der har prøvet lidt af hvert tidligere. Jeg er selv en ivrig fodboldspiller og har i den forbindelse være ramt af diverse småskader og skavanker. Det har ført mig lidt rundt omkring i træningsverdenen og har også været medvirkende årsag til, at jeg startede i personlig trænerfaget. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang og inddrager gerne andre relevante elementer udover træning.

Hvorfor er du underviser hos TrænerAkademiet:

Jeg underviser, fordi jeg gerne vil give min erfaring og viden videre. Dels for at kunne tilbyde klienterne det bedste produkt til at kunne opnå deres drøm/mål. Dels så dem der har en drøm om at blive personlig træner kan komme til udleve deres drøm. Jo dygtigere vi alle bliver i branchen, jo bedre kan vi hjælpe vores klienter.

Niels Henriksen

Baggrund: fysioterapeutstuderende og personlig træner siden 2018.

Speciale/interesse områder indenfor træning:

Sport har præget mig helt fra barnsben, hvor jeg gennem tiden har dyrket forskellige sportsgrene og har deltaget til stævner med ungdomslandshold. Interessen for træning med vægte blomstrede, og jeg har nu mere end 13 års erfaring, hvor særligt det at blive stærk har haft fokus.

Hvorfor er du underviser hos TrænerAkademiet:

Jeg elsker at formidle min hobby, og jeg ønsker sammen med TrænerAkademiet at være med til at hæve standarden og kvaliteten hos nye personlige trænere. Jeg sætter en ære i at ajourføre mig i den bedste tilgængelige viden indenfor emnet og trække på min egne erfaringer både som sportsudøver og personlig træner, hvilket jeg får mulighed for at undervise i hos TrænerAkademiet.  

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X