fbpx

Om TrænerAkademiet

TrænerAkademiet er en af landets førende udbydere af uddannelser indenfor fitness- og sundhedsbranchen.

Om os

Vi startede i 2015 med at have fuldt fokus på at uddanne personlige trænere med en solid og fagligt stærk grunduddannelse.

Siden har vi udvidet vores koncept, således at vi i dag har flere supplerende uddannelser og helt nye uddannelsesretninger.

Vi uddanner på årsbasis omkring 400 personlige trænere og coaches til en karriere i fitness- og sundhedsbranchen. Vi vil gerne ses som din full-service leverandør indenfor uddannelse og udvikling i forbindelse med dit arbejde i branchen.

Full-service uddannelsesleverandør

Som kursist har du muligheden for at skabe dig et relevant og solidt fundament og efterfølgende supplere op med specialiseringsmoduler, minikurser, webinarer og mentorshipordninger.

Det betyder, at du løbende kan udvikle din viden og dine kompeten-ceområder, efterhånden som behovet og nysgerrigheden opstår.

Du kan læse mere om vores forskellige uddannelser her.

Succes efter uddannelsen

I vores undervisning har vi fokus på det personlige, og klientens udgangspunkt danner altid rammen for forløbet. Teori er vigtigt, men udførelsen er endnu mere vigtig, derfor bruger vi ekstra meget tid på praksis og implementering på vores uddannelse.

Vores mål er at uddanne personlig trænere, kostvejledere og coaches og gøre det til et håndværk og en succesfuld forretning. Derfor tilbyder vi også sparring og hjælp til forretningsudvikling, når du har færdiggjort din uddannelse hos os.

Med et certifikat fra os, kan du blive ansat i alle de store fitnesskæder som PureGym og SATS, eller du kan springe ud som selvstændig.

Certificeringer

TrænerAkademiet er internationalt certificeret. Det betyder, at vi er registreret og akkrediteret hos EuropeActive til at uddanne EREPS certificerede trænere. Det er din sikkerhed for, at vi er førende i branchen. Samtidig sikrer det også, at vores undervisere hele tiden er up-to-date og sørger for at inddrage den nødvendige viden i undervisningen.

Som færdiguddannet personlig træner hos TrænerAkademiet, vil du, når du har bestået den sidste eksamen, automatisk blive registreret i EREPS, som er en database for trænere med et højt europæisk niveau. Denne certificering vil være påkrævet i langt de fleste større centre og fitnesskæder, hvis du efterfølgende ønsker ansættelse. TrænerAkademiet betaler registreringen det første år.

Undervisere

Vi lægger stor vægt på at have et kompetent og alsidigt underviserteam, der både har den teoretiske viden og den praktiske erfaring. Alle vores undervisere har deres specifikke interesse- og ekspertiseområder. De kommer fra forskellige baggrunde både uddannelses-, erfarings- og træningsmæssigt, men arbejder ud fra samme fælles overbevisning og mål.

Undervisernes alsidighed ser vi som en kæmpe styrke, der bidrager til at give dig et bredere indblik med forskellige perspektiver undervejs i uddannelsen, der kan være med til at vække din nysgerrighed og spore dig ind på, hvad det er, du brænder for indenfor sundheds- og fitnessbranchen.

Inden man kommer ud som underviser gennemgår man en oplæringsproces, så vi er sikre på, at man er godt rustet til at varetage rollen og give dig den bedst mulige undervisning.