fbpx

Bliv Adfærdscoach
hos TrænerAkademiet

Adfærdscoach uddannelsen hos TrænerAkademiet er en uddannelse, der lærer dig at forstå andres – og egen – adfærd.

Få forståelsen for hvordan kultur, tidligere oplevelser og tanker påvirker vores handlinger i dag.

Som en certificeret Adfærdscoach vil du lære at identificere og adressere de underliggende årsager til, at din klient ikke har lykkes med deres mål og drømme hidtil.

Adfærdscoach

12.000,00 kr.


Hvad får du med en adfærdscoach uddannelse?

Hos TrænerAkademiet er vores filosofi, at vi vil hjælpe vores studerendes klienter bedst muligt – det gør vi ved at give dig en dybdegående forståelse for adfærd og vaner. En viden du kan bruge til at hjælpe dine klienter på bedste vis. 

Ved at få en omfattende forståelse for hvordan tanker, handlinger, adfærd, vaner og fysiologi hænger sammen, vil du kunne forstå kompleksiteten i vaneændringer. 

Du får en uddannelse, hvor du kan have en positiv indvirkning på dine klienters liv uden, at de føler skam eller skyld over, at de ikke ”bare kan tage sig sammen”. 

Du kan være den person, der er med til at skabe det kursskifte, de har behov for – og har drømt om.

Hvad er en Adfærdscoach?

Med vores Adfærdscoach uddannelse får du en uddannelse, hvor du lærer at bruge teorien på dig selv gennem samtaler og coaching-sessioner med dine medstuderende. 

Du lærer at gøre det komplekse simpelt gennem vores uddannelse. 

Som adfærdscoach får du også forståelse for, hvordan fysiologisk load bidrager til symptomer som angst, stress, irritabel tyktarm og kroniske smerter. 

Du får en uddannelse, hvor du får dybdegående – og simple – værktøjer og øvelser der vil være med til at udvikle dine klienters mindset. Du vil få redskaber, der er med til at bygge tillid, øge motivationen og forbedre dine klienters kommunikation med dig og deres nærmeste. 

Ved at analysere dine klienters adfærd med nøje udvalgte værktøjer, vil du kunne guide klienten til højere grad af selvindsigt. Derigennem vil ændringerne kunne ske gennem simple handlinger som over tid omdannes til vaner. 

Hvem tager uddannelsen?

Adfærdscoach uddannelsen er til dig som ønsker at have en stor positiv virkning på dem omkring dig – privat og professionelt. Uddannelsen er som regel et mix af mennesker som ønsker at bruge det:

 • på arbejdspladsen
 • som personlig træner eller kostvejleder
 • for at kunne tilbyde coaching.
 • I eget liv

Fælles for alle er, at de har en interesse for at blive klogere på adfærd, vaner og hvordan kroppens fysiologi og fysik påvirker af vores tanker.

Struktur for uddannelsen

  Det er vigtigt for os, at du får et optimalt uddannelsesforløb – derfor har vi lavet følgende struktur for dig.

  1. Du tilmelder dig og får bekræftet din tilmelding. 4 uger før får du tilsendt det forberedende kompendium som vi forventer, du læser inden opstart.

  2. Dag 1-4 – kl.9.00-16.00
  Fysisk fremmøde i Århus. Forvent lektier på nogle aftener, men vi forventer endnu mere, at du ikke planlægger aktiviteter om aftenen efter endt undervisning. Aftenerne går ofte med refleksion, hvor der er brug for ro. Du vil blive introduceret for forskellige teorier for at kategorisere adfærd, tanker og vaner. Derudover vil du også starte med at øve den verbale-kommunikation.

  3. Refleksionstid
  Inden uddannelsen fortsætter, vil du opdage, at der kan ske ændringer i din ageren med andre mennesker. Perspektivet kan ændres og særligt forståelsesgraden vil højnes. Derudover vil du også få enkelte opgaver som bruges på uddannelsens dag 5.

  4. Dag 5-8 – kl.9.00-16.00
  Fysisk fremmøde i København.
  Ligesom dag 1-4 anbefales vi, at du ikke planlægger den store aktivitet om aftenen. 1:1 samtaler foregår i større grad, da dine kundskaber som coach nu bliver finpudset med assistance. Du får også redskaber til at forfine dine observationsevner omkring verbal-kommunikation. Non-verbal kommunikation vil også være en del af uddannelsen. På dag 7 og 8 vil alt det komplekse samles til simple strategier, du kan tage med fra uddannelsen.

  Det praktiske

   Certificering
   Adfærdscoach

   Adgangskrav
   Fyldt 18 år 
   (OBS: Max 30 studerende pr. år)

    

   Lektioner i alt
   Klasseundervisning: 55
   Hjemmestudier: 40 

   Indhold: 

   • Reptil, primat eller det moderne menneske?
   • Evolutionens præg på det moderne menneske
   • Relationer og forventninger
   • Overlevelsesarketyper og skyggesider
   • Angst, depression, irritabel tyktarm og kroniske smerter
   • Fysiologisk load 
   • Fortællinger 
   • Kultur, tanker, handlinger, vaner og fysiologi
   • Oplevelsespsykologi og filosofi
   • Utilitarisme – rigtig og forkert?
   • Verbal- og non-verbal kommunikation
   • Underbevidsthed – til underbevidsthed eller bevidsthed?
   • Ansvar og magt
   • Uden skyld og skam gennem forståelse
   • Opfattelse vs. forståelse og nonverbal kommunikation
   • En hverdag med overskud, magt og forståelse 
   • Coaching 1:1

   Afsluttende eksamen
   Case sendes til vurdering senest 90 dage efter dag 8.

   Udvid din værktøjskasse

   Health Coach – personlig træning fra øverste hylde

   Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.