fbpx

Biomekanik – Online workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på kroppens muskulære sammenhænge med denne workshop, som giver dig en dybere teknisk indsigt i bevægeapparatet. 

Biomekanik – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Biomekanik - Workshop 1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Graviditet og træning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Ortopædiske fleksibilitetstests – herunder: nakke, skulder, hofte og ankel
  • Diskussion af relevans – posturale reflekser
  • Statiske tests og kædereaktioner

Hvad får du med fra denne workshop:

Denne workshop er for dig, som ønsker at blive skarpere på at indsamle data, som du kan bruge til at udarbejde målrettede programmer og tiltag til dine klienter.

Vi gennemgår over 20 forkellige fleksibilitetstests, som du kan implementere direkte i dit daglige arbejde med dine klienter. Derudover kommer vi også rundt om de typiske fejltolkninger, der ofte kan forekomme. Herunder forståelsen af posturologi sammenlignet med de ortopædiske målinger.

Du får mere dybdegående viden omkring bevægeligheden af de enkelte led, hvilket vil give dig en bedre forståelse for kroppens muskulære sammenhænge.

Med udgangspunkt i denne viden omkring kroppens muskulære sammenhænge, vil du kunne skabe endnu bedre, skræddersyede træningsprogrammer og tiltag til dine klienter.

Denne workshop er en del af vores Health Coach uddannelse. Læs mere om Health Coach uddannelsen.

Vi kan i høj grad anbefale at tage workshoppen omkring ”moderne smertevidenskab” i sammenhæng med denne workshop. Læs mere om workshoppen i moderne smertevidenskab.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse, Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan  hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X