fbpx

Genoptræning af lænd og hofte – Workshop

850,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Neurologisk forståelse for bevægelse
  • Typiske udfordringer som hold i ryggen, intern springhofte, hoftedysplasi m.m.
  • Typiske tiltag for genoptræning
  • Oversete faktorer
  • Biomekanik og løsningsmodeller
  • Fra rehab til performance

Smerter i lænden og hofterne samt diagnoser relateret til lænd og hofte forekommer hyppigt. Både i behandler- og træningsverdenen er lænden og hofterne områder, der fylder meget. På denne workshop gennemgår vi de mest almindelige udfordringer, som hold i ryggen, diskusprolaps, facetledssyndrom, piriformissyndrom, intern spring hofte m.m. Udfordringer som du med stor sandsynlighed vil møde (eller allerede har mødt) i dit praktiske arbejde.

Vi kigger på de mest almindelig bagvedliggende årsager til denne type udfordringer og overbelastninger. Vi gennemgår de typiske tiltag og kigger samtidig på, hvad der måske kunne optimeres for at afhjælpe tilbagefald, og samtidig får du et indblik i de faktorer, som ofte kan blive overset, og hvordan vi kan implementere dem.

Du får i denne workshop et bedre overblik over et komplekst område. Et større kendskab til slyngsystemer, træningsmæssige aspekter, programmering og forståelsen af de biomekaniske sammenhænge vil åbne dine øjne for, hvordan du kan optimere klientens udbytte af jeres samarbejde – uanset om målet er genoptræning eller funktionalitet*.

*Workshoppen omkring ”Moderne smertevidenskab” anbefales i sammenhæng med denne workshop. Læs mere om den her.

Dette produkt: Genoptræning af lænd og hofte - Workshop 850,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
850,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
850,00 DKK
1 Biomekanik - Workshop
Sted
850,00 DKK
Ryd