fbpx

Genoptræning af lænd og hofte – Online workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på de typiske udfordringer folk oplever omkring lænde- og hofteområdet og lær mere om, hvordan du kan adresserer det.

Genoptræning af lænd og hofte – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Genoptræning af lænd og hofte - Workshop 1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Biomekanik - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Neurologisk forståelse for bevægelse
  • Typiske udfordringer som hold i ryggen, intern springhofte, hoftedysplasi m.m.
  • Typiske tiltag for genoptræning
  • Oversete faktorer
  • Biomekanik og løsningsmodeller
  • Fra rehab til performance

Hvad får du med fra denne workshop:

Smerter i lænden og hofterne samt diagnoser relateret til lænd og hofte forekommer hyppigt. Både i behandler- og træningsverdenen er lænden og hofterne områder, der ofte fylder meget.

På denne workshop gennemgår vi de mest almindelige udfordringer, som hold i ryggen, diskusprolaps, facetledssyndrom, piriformissyndrom, intern spring hofte m.m.

Udfordringer som du med stor sandsynlighed vil møde (eller allerede har mødt) i dit praktiske arbejde.

Vi kigger på de mest almindelig bagvedliggende årsager til denne type udfordringer og overbelastninger.

Vi gennemgår de typiske tiltag og kigger samtidig på, hvad der måske kunne optimeres for at afhjælpe tilbagefald, og samtidig får du et indblik i de faktorer, som ofte kan blive overset.

Du får i denne workshop et større kendskab til slyngsystemer og de træningsmæssige aspekter. Frståelsen af de biomekaniske sammenhænge vil åbne dine øjne for, hvordan du kan optimere klientens udbytte af jeres samarbejde – uanset om målet er rehabilitering eller funktionalitet.

Vi enbefaler kraftigt at tage workshoppen omkring ”moderne smertevidenskab” i sammenhæng med denne workshop. Læs mere om workshoppen i moderne smertevidenskab.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse. Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X