fbpx

Health coach

12.000,00 DKK

Beskrivelse

For at få adgang til Health Coach uddannelsen, er et af kravene, at man har gennemført og bestået en EREPS certificeret Personlig Træner uddannelse. Det handler derfor om mere end blot at arbejde som personlig træner.

Vi ønsker, at de som kommer ud med en Health Coach certificering, har fået det ypperste inden for det at være personlig træner og samlet har fået så meget viden, at du både som træner – men også klient – kan mærke den markante forskel.

Adgangskrav:
Udover din EREPS certificering, er det vigtigt, at du er up to date på din viden. Det er for at sikre det bedste udgangspunkt og den bedste oplevelse på uddannelsen.
Du vil derfor efter dit køb af uddannelsen modtage en test inden for 24 timer som skal bestås med 90% rigtige svar. Testen skal ses som et værktøj til, at vi sammen finder ud af, om der er nogle mangler som kan komme dig til last på uddannelsen. Hvis du har under 90 % rigtigt vi vil – uden ekstra beregning – sende dig materiale som du skal læse op på inden opstart. Så sikrer vi i fællesskab, at du er helt klar til opstart mod din certificering som Health Coach.

Praktikplads
For at komme på uddannelsen som Health Coach, er det ligeledes en krav, at man har et center, hvor man kan komme i praktik 3x 5 dage under uddannelsen(en dag kan også svare til en prime time vagt i centret )

Hvis ikke du allerede er tilknyttet et center, bedes du afkrydse, at du ønsker hjælp til at finde en praktikplads. Så vil vi hjælpe dig med at finde en.
Hvis du har en plads, bedes du skrive center og kontaktperson på ved tilmelding. Vi tager kontakt til praktikpladsen og koordinere dit forløb i samarbejde med dem.

 

Læs mere om uddannelsen her

Yderligere information

Sted

Aarhus, København

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Health coach”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lektionsoversigt

Hvis du ikke allerede er uddannet personlig træner, skal du tilvælge herunder:
Dette produkt: Health coach
12.000,00 DKK
1 Personlig træner uddannelse
Sted
Opstart
13.900,00 DKK
Ryd