fbpx

Bliv certificeret Health Coach

Uddannelsen som Health Coach er en overbygning til din personlig træner uddannelse.

Som certificeret Health Coach får du et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse som personlig træner.

Health coach

15.000,00 DKK

Hvis du ikke allerede er uddannet personlig træner, skal du tilvælge herunder:
Dette produkt: Health coach 15.000,00 DKK
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
7.000,00 DKK 3.500,00 DKK

Bliv blandt landets dygtigste trænere

Health Coach uddannelsen er til dig, som har en målsætning om at blive blandt de dygtigste personlige trænere i Danmark. Vi tilbyder kun 30 pladser om året på denne uddannelse.

For at få adgang til Health Coach uddannelsen er et af kravene, at man har gennemført og bestået en EREPS certificeret personlig træner uddannelse. Det handler derfor om mere end blot at arbejde som personlig træner.

Uddannelsen som Health Coach er en overbygning til din personlig træner uddannelse. Som certificeret Health Coach får du et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse som personlig træner. En viden som gør en kæmpe forskel for både dig som træner og for dine klienter.

Byg ovenpå din grunduddannelse

Vi bygger ovenpå den teori du har fået omkring anatomi, fysiologi og træningslærer og tilføjer dybdegående viden omkring coren, biomekanik og moderne smertevidenskab.

Få de prakiske redskaber

Du får praktiske redskaber til at kunne screene dine klienter og skræddersy målrettede programmer, som forbedrer deres udgangspunkt for bevægelse, styrker deres evne til kraftudvikling, øger deres performance og hjælper dem til at forstå deres smerter – alt sammen for at de kan nå deres mål og drømme.

Teoretisk viden og konkrete coachingteknikker

Derudover får du viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner, oplevelsespsykologi og -filosofi og empowerment. Du får bedre indsigt i verbal og nonverbal kommunikation, perception og (selv)forståelse.

Det samler vi til konkrete coachingteknikker, du kan bruge i samarbejdet med klienten.

Seks specialiseringsmoduler

Health Coach uddannelsen betsår af seks specialiseringsmoduler og i alt 131 timers overbygning med teori og praksis indenfor faget, som vil ruste dig til at kunne levere et endnu bedre produkt til dine klienter.

Speciale i coren og optimal vejrtrækning

Coren er et omdiskuteret emne i branchen – Hvordan defineres den og hvad er dens funktion? I forbindelse med (større) kraftudvikling bør der ske en form for afstivning af kranie og columna. Både for optimal bevægelse og hensigtsmæssigt fordeling af load gennem kroppen.

Emner:

 • Corens anatomi, funktion og tests
 • Respirationsprocessen og dens betydning
 • Oversete faktorer

Speciale i high performance

Højt niveau handler ikke kun om tungere vægte, men også om at tilpasse øvelsen til den givne målsætning. Vi bygger videre på specialet om biomekanik og lægger vægt på øvelser af høj kompleksitet målrettet arbejdskravene for og giver dig viden til at kunne differentiere øvelsesvalget.

Emner:

 • Hvad er high performance
 • Definition af arbejdskrav
 • Udvikling af øvelser med høj kompleksitet
 • Performance på internationalt niveau

Speciale i biomekanik

Spot de typiske ubalancer, som klienter kan komme med og tilegn dig redskaberne til at kunne adressere dem. Du får redskaberne til at kunne gennemføre screeningen i muskler eller led ud fra bevægelse.

Emner:

 • Måling af muskulære ubalancer
 • Screening af typiske ledrestriktioner
 • Funktionel anatomi og bevægelsesanalyse
 • Yellow and red flags

Speciale i Salgs- og forløbsoptimering

Vi lærer dig derfor også grundlaget for, hvordan du bygger en succesfuld forretning op. Skaber et godt kundeflow og får omdannet leads til klienter. Vi hjælper dig med at sætte din viden sammen til en helhed ift. at skabe salg og udvikle forløb, som giver resultater for dine klienter.

Emner:

 • Skab leads
 • Fra lead til klient eller ambassadør
 • Strukturering af forløb
 • Fra motivation til målsætninger

Speciale i moderne smertevidenskab

Hvad er smerter egentligt, og hvorfor får vi det? Med den biopsykosociale model lægger den moderne smertevidenskab lægger op til, at smerter er en kompleks størrelse. Men betyder smertens kompleksitet så også, at det er uoverskueligt at adressere smerter hos dine klienter?

Emner:

 • Den biopsykosociale model
 • Nuværende diskussion om smerte
 • Lineær kausalite, singulær intervention

Speciale i Perception Coach

Bliv klogere på teori omkring adfærdsmønstre, livsstilfaktorer, vaner, oplevelsespsykologi og -filosofi og empowerment.

Du får viden omkring verbal og nonverbal kommunikation, perception og (selv)forståelse.

Det samler vi til konkrete coachingteknikker, du kan bruge i samarbejdet med klienten.

Læs mere om Perception Coach

Certificering: Efter bestået eksamen bliver du også certificeret Perception Coach.

Adgangskrav til Health Coach uddannelsen

Uanset hvilken uddannelsesudbyder, du har valgt at tage din personlig træner uddannelse ved, vil Health Coach være en spændende overbygning for dig.

For at sikre dig det bedste udgangspunkt og den bedste oplevelse undervejs er det vigtigt, at du er opdateret på din viden, når du starter på uddannelsen. Du vil derfor, når du har genneført dit køb modtage en test, som skal bestås med 90% rigtige svar. Testen vil tage udgangspunkt i pensum fra personlig træner uddannelsen.

Testen skal ses som et værktøj til, at vi sammen finder ud af, om der er nogle huller i din viden, der kan blive en udfordring for dig undervejs på uddannelsen.

Skulle du ende med at have under 90 % rigtigt svar, vil vi – uden ekstra beregning – sende dig materiale, som du skal læse op på, så du kan få fyldt eventuelle huller ud, inden du starter. På den måde sikrer vi i fællesskab, at du får det bedste udgangspunkt og er helt klar til opstart mod din certificering som Health Coach.

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København