fbpx

Health coach

15.000,00 DKK

For at få adgang til Health Coach uddannelsen, er et af kravene, at man har gennemført og bestået en EREPS certificeret Personlig Træner uddannelse. Det handler derfor om mere end blot at arbejde som personlig træner.

Vi ønsker, at de som kommer ud med en Health Coach certificering, har fået det ypperste inden for det at være personlig træner og samlet har fået så meget viden, at du både som træner – men også klient – kan mærke den markante forskel.

Adgangskrav:
Udover din EREPS certificering, er det vigtigt, at du er up to date på din viden. Det er for at sikre det bedste udgangspunkt og den bedste oplevelse på uddannelsen.
Du vil derfor efter dit køb af uddannelsen modtage en test inden for 24 timer som skal bestås med 90% rigtige svar. Testen skal ses som et værktøj til, at vi sammen finder ud af, om der er nogle mangler som kan komme dig til last på uddannelsen. Hvis du har under 90 % rigtigt vi vil – uden ekstra beregning – sende dig materiale som du skal læse op på inden opstart. Så sikrer vi i fællesskab, at du er helt klar til opstart mod din certificering som Health Coach

 

Læs mere om uddannelsen her

Hvis du ikke allerede er uddannet personlig træner, skal du tilvælge herunder:
Dette produkt: Health coach 15.000,00 DKK
1 Personlig træner uddannelse
Sted
Opstart
15.900,00 DKK 10.000,00 DKK
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
7.000,00 DKK 3.500,00 DKK
Ryd