fbpx

Corefunktion og optimal vejrtrækning – Online workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på det omdiskuterede emne coren. Lær mere om vores take på myter og misforståelser, og hvordan man aktivt bruger vejtrækningen som værktøj.

Core-funktion og optimal vejrtrækning – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop 1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Genoptræning af lænd og hofte - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Funktionel anatomi
  • Respirationsproces og dens påvirkning
  • Praktiske test
  • Stabilitet og performance
  • Indvirkende faktorer på corefunktionen

Hvad får du med fra denne workshop:

Corefunktion er et emne, der ofte diskuteres – har det relevans eller ej?

Og i hvilken sammenhæng bør det bruges?

I denne workshop gennemgår vi det mekaniske omkring corefunktionen, dens sammenhæng med respirationsprocessen (vejrtrækning), og hvordan du tester det i praksis.

Coretræning er populært, men der findes også mange myter og misforståelser. Intentionen kan være god, men hvis din biomekaniske forståelse omkring denne del ikke er opdateret, så kan det være spild af tid.

Hvis du derimod får forståelsen for coren og respirationsprocessens rolle i forhold til generel sundhed og indvirkningen det har på optimal loading og bevægelse af ekstremiteterne, så vil du også få en bedre forståelse for, hvorfor denne del er vigtig.

Du vil få en større viden omkring, hvorfor det skaber et bedre fundament for styrke, sundhed og balance i det autonome nervesystem.

Denne workshop er en del af vores Health Coach uddannelse. Læs mere om Health Coach her.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse, Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan  hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X