fbpx
Core-funktion og optimal vejrtrækning – Workshop hos Træner Akademiet

Core-funktion og optimal vejrtrækning – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop 1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Genoptræning af lænd og hofte - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Funktionel anatomi
  • Respirationsproces og dens påvirkning
  • Praktiske test
  • Stabilitet og performance
  • Indvirkende faktorer

Corefunktion er et udtryk der ofte diskuteres – har det relevans eller ej? Og i hvilken sammenhæng bør det bruges? I denne workshop gennemgår vi det mekaniske omkring corefunktionen, og dens sammenhæng med respirationsprocessen (vejrtrækning), og hvordan du tester det i praksis.

Coretræning er populært, men der findes også mange myter og misforståelser. Intentionen kan være god, men hvis din biomekaniske forståelse omkring denne del ikke er opdateret, så kan det være spild af tid. Hvis du derimod får forståelsen for coren og respirationsprocessens rolle i forhold til generel sundhed og optimal loading og bevægelse af ekstremiteterne, vil du også få en bedre forståelse for, hvorfor denne del er vigtig.

Du vil få en større viden omkring, hvorfor det skaber et bedre fundament for styrke, sundhed og balance i det autonome nervesystem.

Denne workshop er også en del af vores Health Coach uddannelse. Læs mere om den her

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København