fbpx

Genoptræning af skulder – Online workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på de typiske udfordringer, der er forbundet med skulderproblematikker, og hvordan du bedst hjælper dine klienter tilbage til fuld funktionalitet.

Genoptræning af skulder – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Genoptræning af skulder - Workshop 1.650,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Graviditet og træning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Neurologisk forståelse for bevægelse
  • Impingement, rotatorcuff og avanceret biomekanik
  • Typiske tiltag for genoptræning
  • Oversete faktorer
  • Løsningsmodeller
  • Fra rehab til performance

Hvad får du med fra denne workshop:

Skuldergener som impingement eller rotatorcuff skader forekommer både i sport såvel som på kontoret. Det kan være udfordringer som at løfte armen op over hovedet, bænkpresse uden gener i skulderen eller manglende kraft i et kast på håndboldbanen.

Vi gennemgår i denne workshop mekanikken bag de mest almindelige overbelastningsskader og de typiske bagvedliggende årsager.

Med udgangspunkt i en bedre forståelse af slyngsystemerne, stabilitet, kraftoverførsel og lidt neurologi vil du kunne skabe en langt større succes for klienter med skulderproblematikker.

Denne workshop giver dig den nødvendige viden, argumenter og værktøjer til at skabe en stærkere og sundere skulder for dine klienter, end de fleste andre trænere.

Vi anbefaler kraftigt, at man tager workshoppen omkring ”moderne smertevidenskab” i sammenhæng med denne workshop. Læs mere om workshoppen om moderne smertevidenskab.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse. Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X