fbpx

Irritabel tyktarm – Workshop

Irritabel tyktarm (også kalder IBS) opleves af 1 ud af 6 danskere.
Bliv klogere på den nyeste forskning, og hvordan de moderne behandlingsmetoder fungerer i praksis.

Irritabel tyktarm – Workshop

500,00 kr.

(46 på lager)
Dette produkt: Irritabel tyktarm - Workshop 500,00 kr.
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 kr.
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 kr.

På workshoppen bliver du klogere på emnerne:

  • Hvad er irritabel tyktarm/IBS
  • Typiske råd og udfordringer
  • Link mellem i IBS, hovedpine, depression, kronisk træthed og kæbeproblemer
  • Behandlingsmetoder som kostvejleder
  • Behandlingsmetoder som personlig træner
  • Optimale løsningsmodeller til en systemisk udfordring

Hvad får du med fra denne workshop:

Du vil få et bedre indblik i, hvad irritabel tyktarm er. Vi vil gennemgå nogle af de klassiske råd til behandling, og hvordan de fungerer i praksis.

Fordøjelsesproblemer, herunder IBS, opleves hvert år af mange danskere. Et af de helt store spørgsmål er, hvorfor det opstår, og hvad vi som professionelle trænere, kostvejledere og coaches kan gøre for at hjælpe de danskere som oplever symptomer på IBS.

IBS påvirker overskud, depression, humøret generelt, mentale tilstand, muskelvækst, social adfærd, performance og meget mere.

Søren Fruerlund, som underviser på denne workshop, vil gennemgå, hvor forskningen er i dag, og hvordan han arbejder med IBS til dagligt.

Hør mere om, hvordan et holistisk perspektiv kan bruges, og hvorfor forskningen peger i den retning. IBS ses ofte i sammenhæng med en lang række andre symptomer, hvorfor symptombehandling i høj grad bør minimeres. Et moderne blik på IBS ser ud til at lægge vægt hen mod multifaktorielle løsningsmodeller.

Bliv klogere på at hjælpe 1.000.000 danskere endnu bedre med deres sundhed.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – nutrition coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse. Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på dine coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.