fbpx

Graviditet og træning – Workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på myter og sandheder omkring træning i graviditeten og tiden lige efter fødslen. Få redskaber til, hvordan du bedst hjælper dine klienter til at have et aktivt liv gennem tiden som gravid og genoptager træning efter fødslen.

Graviditet og træning – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Graviditet og træning - Workshop 1.650,00 DKK
1 Biomekanik - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Fysiologi omkring graviditet
  • Myter og sandheder
  • Red flags
  • Træningsmæssige hensyn
  • Praktik
  • Core-funktion – rehab, prehab, funktionalitet og performance

Hvad får du med fra denne workshop:

Der eksisterer mange retningslinjer og overbevisninger om, hvad man bør og ikke mindst hvad man ikke bør gøre i forhold til træning og fysisk aktivitet, når man er gravid og i tiden efter fødslen.

På denne workshop gennemgår vi den viden, der er på området.

Du vil få et grundigt indblik i fysiolog, myter og red flags omkring graviditet og tiden efter fødslen. Du vil få viden om hvilke træningsmæssige tiltag, der vil være optimale at foretage med udgangspunkt i den enkelte kvindes situation.

Efter workshoppen vil du have de praktiske redskaber til at teste og sammensætte en optimal træningsrutine for gravide klienter fra første trimester til efter fødslen.

Med den rette viden og de bedste redskaber kan du skabe en tryg ramme og sammensætte et et optimalt forløb, som giver en god og sund graviditet for både mor og barn.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Noach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse. Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X