fbpx
Graviditet og træning – Workshop hos Træner Akademiet

Graviditet og træning – Workshop

850,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Graviditet og træning - Workshop 850,00 DKK
1 Biomekanik - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Fysiologi omkring graviditet
  • Myter og sandheder
  • Red flags
  • Træningsmæssige hensyn
  • Praktik
  • Core-funktion – rehab, prehab, funktionalitet og performance

Der eksisterer mange retningslinjer og overbevisninger om, hvad man bør og ikke mindst hvad man ikke bør gøre i forhold til træning og fysisk aktivitet når man er gravid og i tiden efter fødslen.

På denne workshop gennemgår vi den viden, der er på området. Du vil få et grundigt indblik i fysiolog, myter og red flags omkring graviditet og tiden efter fødslen. Du vil få viden om hvilke træningsmæssige tiltag, der vil være optimale at foretage med udgangspunkt i den enkelte kvindes situation. Efter workshoppen vil du have de praktiske redskaber til at teste og sammensætte en optimal træningsrutine for dine gravide kunder fra første trimester til efter fødslen.

Med den rette viden og de bedste redskaber kan du skabe et tryg ramme og skabe det bedste forløb som giver en god og sund graviditet for både mor og barn.

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København