fbpx
Moderne smertevidenskab – Workshop hos Træner Akademiet

Moderne smertevidenskab – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Moderne smertevidenskab - Workshop 1.650,00 DKK
1 Genoptræning af knæ og ankel - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Graviditet og træning - Workshop
Sted
850,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Hidtil forståelse af smerter
  • Moderne forståelse af smerter
  • Makro- og mikrotraumer
  • Løsningsmodeller
  • En udvidet biopsykosocial model

Forståelsen af smerter har udviklet sig en del gennem de sidste 30 år, og der er fortsat mange misforståelser omkring smerteoplevelser. I denne workshop vil du tilegne dig viden omkring den moderne smertevidenskab, og hvor vi står i dag.

Du får samtidig forståelsen for, hvorfor det for mange klienter er en stor fordel, hvis vi som personlige trænere, fysioterapeuter og behandlere generelt ændrer vores syn på smerter – og dermed også måden at håndtere dem på.

Du får indblik i forskellige løsningsmodeller, så du efter workshoppen har forskellige metoder at inddrage til dit samarbejde med klienter. Langvarige ”skader” og smerter forekommer mere og mere ofte i det danske samfund, hvorfor forståelsen af dem er vigtigere end aldrig før.

Hvis du arbejder med klienter eller patienter, der har smerter, som varer mere end 3 måneder, så er denne workshop et must for dig.

Denne workshop er også en del af vores Health Coach uddannelse. Læs mere om den her

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København