fbpx

Moderne smertevidenskab –Online workshop hos TrænerAkademiet

Bliv klogere på udviklingen fra en simpel forståelse af smerte til den komplekse biopsykosociale smertemodel, man arbejder med i dag. Lær mere om, hvordan du, med en opdateret forståelse af smerte, kan hjælpe dine klienter til mere bevægelsesfrihed.

Moderne smertevidenskab – Workshop

1.650,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Moderne smertevidenskab - Workshop 1.650,00 DKK
1 Genoptræning af knæ og ankel - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Graviditet og træning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

På workshoppen vil du blive klogere på emnerne:

  • Hidtil forståelse af smerter
  • Moderne forståelse af smerter
  • Makro- og mikrotraumer
  • Løsningsmodeller
  • En udvidet biopsykosocial model

Hvad får du med fra denne workshop:

Smertebehandling er et komplekst område, og forståelsen af smerter har udviklet sig en del gennem de sidste 30 år. Der hersker dog fortsat mange misforståelser omkring smerteoplevelser og -behandling.

Længerevarende ”skader” og smerter forekommer mere og mere ofte i det danske samfund, hvorfor forståelsen af dem er vigtigere end aldrig før.

På denne workshop vil du tilegne dig viden omkring den moderne smertevidenskab, og hvor vi står i forhold til smertebehandling i dag.

Du får samtidig forståelsen for, hvorfor det for mange klienter er en stor fordel, hvis vi som personlige trænere, fysioterapeuter og behandlere generelt ændrer vores syn på smerter, da det også vil ændrer vores tilgang til måden at håndtere dem på.

Du får indblik i forskellige løsningsmodeller, så du efter workshoppen har håndgribelige og brugbare metoder, du kan inddrage i dit samarbejde med klienter, der kæmper med længerevarende smerter.

Hvis du arbejder med klienter, der har smerter, som varer mere end 3 måneder, så er denne workshop et must for dig.

Denne workshop er også en del af vores Health Coach uddannelse. Læs mere om Health Coach uddannelsen.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – Nutrition Coach

Nutrition Coach er TrænerAkademiets holistiske, online kostvejlederuddannelse. Det er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden om, hvordan du kan hjælpe mennesker til en bedre forståelse for, hvordan de med kosten kan få de bedste forudsætninger for at opnå deres mål.

Du bliver skarp på kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Stil skarpt på din coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X