fbpx

Uddannelser

Vi tilbyder en række forskellige uddannelser alle med fokus på, at give dig den nyeste viden indenfor området. Vi klæder dig på til at kunne skabe succes i sundheds- og fitnessbranchen.

Vores uddannelser er godkendte internationalt, og du bliver EREPS certificeret personlig træner.

Personlig træner

København, Odense og Aarhus

Går du med en drøm om at gøre din træningshobby til din levevej enten fuldtid eller deltid, så vil Træner Akademiets personlig træner uddannelse være det rette valg for dig. Vi tilbyder Danmarks bedste og mest omfattende uddannelse med i nogle af de dygtigste undervisere i branchen.

15.900 kr.

Læs mere

Nutrition Coach

Hele Danmark

Nutrition Coach er en holistisk, online kostvejlederuddannelse, og den er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet. Med den uddannelse i bagagen vil du have en dybdegående viden omkring kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celle niveau.

7.000 kr.

Læs mere

Health Coach

København og Aarhus

Tag din personlige træning til næste niveau med vores Health Coach uddannelse. Her bygger vi ovenpå din viden som PT’er og giver dig specialiseringsmodulerne: Coren, Biomekanik, Moderne smerteforståelse, High performance, Perception coaching, Salgs- og forløbsoptimering.

9.900 kr.

Læs mere

Perception Coach

København og Aarhus

Ønsker du at udvide dine kompetencer som kostvejleder og coach? Denne uddannelse klæder dig på til at kunne hjælpe de mennesker, som har svært ved at lykkes med kost- og træningsplaner. Du får et dybere forståelse for adfærd, vaner og hvorfor mennesker ikke altid ”bare” kan ændre deres adfærd.

8.000 kr.

Læs mere

Udendørstræner

Hele Danmark

Vil du gerne udvide din værktøjskasse og blive klogere på, hvad og hvordan man kan træne udendørs. Eller står du i en situation, hvor du som professionel træner gerne vil tilbyde et udendørs- eller hjemmetræningsprodukt, så er denne uddannelse lige noget for dig.

8.500 kr.

Læs mere

Løbetræner

Hele Danmark

Løb er en af de mest simple motionsformer. Med vores løbetræneruddannelse får du kompetencerne til bedre at kunne designe løbeprogrammer. Uanset om du har en professionel interesse i det og hjælper klienter med løbetræning, eller du blot ønsker at blive klogere på din egen træning.

8.500 kr.

Læs mere

Avanceret programmering

Hele Danmark

På dette kursus vil du få en dybdegående forståelse for sammenspillet mellem nervesystemet, hormonbalance, fordøjelse, immunforsvaret, muskelfibrene og periodiseringen, som er nogle af de faktorer, der bør inddrages, når du laver programmering til dine klienter.

4.900 kr.

Læs mere

Workshops

Hele Danmark

Specialisere dig indenfor nogle mere konkrete områder. Vi udbyder workshops i: Graviditet og træning, Moderne smertevidenskab, Corefunktion og optimal vejrtrækning, Genoptræning af skulder, hofte og lænd, knæ og ankler samt Biomekanik.

850 kr. pr. stk.

Læs mere