Vores uddannelser

Personlig træner uddannelse

Denne uddannelse er til dig som drømmer om at komme til at arbejde som personlig træner på fuldtid eller deltid. Uddannelsen er en komplet sammensætning af moduler som gør, du får alle de redskaber, der skal bruges for at opnå succes som personlig træner.

Kost – og livsstilscoach

Dette er et speciale der er essentielt, hvis du vil sikre dine klienter en bedre oplevelse med dig som personlig træner, træner eller instruktør. Du får en stærk teoretisk baggrund hvor vi samtidig lærer dig at formidle denne viden videre til dine kunder på forståelig vis.

Du får lov til at nørde detaljer i kosten og samtidig med du får det større overblik over de andre essentielle faktorer som influerer på dine klienters resultater – herunder stress, søvn, hormonbalance og motivation.

Kost – og livsstilscoach

+ personlig træner uddannelsen

Kosten og det mentale aspekt er alt afgørende for et positivt forløb med en klient, derfor mener vi at en kombination af begge uddannelser giver dig de absolut bedste forudsætning for at skabe et godt forløb med din klient. Deres succes bliver din succes. Køber du begge uddannelser i denne pakke spare du 1300,- på kost & livstils coach uddannelsen.