Løbetræner

5.500,00 DKK

Løbetræner

Løb er en af de mest simple motionsformer. Det er en disciplin mange folk kaster sig over, når de skal i gang med at være aktive – men hvor meget ved du egentlig om denne motionsform?

Med vores løbetræneruddannelse får du kompetencerne til bedre at kunne designe løbeprogrammer. Uanset om du har en professionel interesse i det, og hjælper klienter med løbetræning, eller du blot ønsker at blive klogere på din egen træning, så er løbetræneruddannelsen noget for dig.

Vi tager dig igennem alt, hvad der er værd at vide omkring målrettet løbetræning fra begynder til maratonløber. Du får en bedre forståelse af anatomien og biomekanikken forbundet med løb og forskellige løbestile, du bliver klogere på optimal programlægning og opvarmning samt hvordan du træner for at forbedre den generelle løbeeffektivitet og skadesforebygger.

Uddannelsen er udviklet og undervises af en tidligere eliteløber under Team Danmark. Han har et par danske mesterskaber på CV’et, og derudover har han også være løbetræner for eliteaktive i en af Danmarks største atletikklubber.

Kurset består af 60 onlinelektioner. Ønsker du, at blive certificeret vil du, som afslutning på undervisningen, skulle aflevere en eksamensopgave.

Du får med denne uddannelse en specialviden, der giver dig en unik mulighed for at kunne hjælpe dine klienter bedre med deres løbetræning og nå deres mål – eller du kan bruge det til at optimere dine egne personlige rekorder.

Tilføj titlen ”Certificeret løbetræner” til dit CV og skil dig ud fra mængden.

Du kan med fordel kombinere løbetræneruddannelsen med vores outdoortræner uddannelse eller vores personlig træner uddannelse.

De onlinelektioner dækker følgende pensum (50 lektioner):
• Anatomi
• Fysiologi
• Basisbevægelser
• Slyngsystemer
• Fodtøj
• Coren ift. slyngsystemer
• Opvarmning
• Bevægelighedstræning vs. stabilitet og performance
• Programlægning, underlag og konkurrence
• Målgrupper – gruppe vs. individ
• Planlægning og set-up

Efter hvert modul er der en multiple choice quiz, som skal bestås for at kunne komme videre til næste modul. Som afslutning vil du få en eksamensopgave, som består af programlægning til et individ og til en gruppe, hvor du skal omsætte teorien til praksis.

Basisbank Image

Priser fra: 275 kr
pr. måned.

OVER 20 MDR. ÅOP 0% Samlede kreditomkostninger 0 kr Samlet tilbagebetalings beløb 5500 kr
×
Rente og gebyrfri 10

OVER 10 MDR.
550 kr/MD
Lånebeløb
5500 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
10 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
5500 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 4.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage
Rente og gebyrfri 20

OVER 20 MDR.
275 kr/MD
Lånebeløb
5500 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
20 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
5500 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 20 måneder, er den månedlige ydelse 2.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.