Health Coach (PT Advance)

Aldrig før har efterspørgelsen til personlig træning været større end nu, men der bliver ligeledes uddannet historisk mange personlige trænere. Det har givet landets centre og kæder mulighed for at sætte større krav til dem de ansætter. Det er derfor tid til at imødekomme de krav.

Det og mere til får du med den nye Advance PT uddannelse – Health Coach!

 

Kun 25.900 kr – Inkl. personlig træner uddannelse

Er du allerede personlig træner? Kun 15.000 kr

Danmarks absolut mest dybdegående personlig træner uddannelse – ca. 280 lektioner

 

 1. International certificeret fitness instruktør
 2. International certificeret personlig træner
 3. Speciale i coren
 4. Speciale i biomekanik
 5. Speciale i smerter
 6. PerceptionCoach
 7. Fra viden til brugbar viden gennem salg- og forløbsoptimering

Hvorfor Health Coach?

Skandinaviens mest dybdegående Personlig Træner uddannelse (Private udbydere)

280+ klasse lektioner

Praktik plads påkrævet under uddannelsen (Ved behov kan vi hjælpe med at finde en plads)

Skil dig ud og bliv en af de bedste personlig trænere!

Kun 40 pladser i alt i København og Aarhus i 2020

 

1 og 2. International certificeret fitnessinstruktør og personlig træner. EREPS level 3 og 4.

Denne uddannelse er den længste i mastercertificeringen. I alt 140 lektioner med 50-60 timers hjemmestudie. Den er international akkrediteret fra EuropeActive. Denne uddannelser gør, at du får den basale viden som personlig træner.

Datoer: Løbende hele året

Lektioner: 140

Certificering: EREPS Level 3 og EREPS Level 4

 

Speciale i coren

Coren er afgørende for optimal performance. Men hvad er coren egentligt og hvad er dens funktion? Coren er hele fundamentet for stabilitet. Såfremt coren ikke fungerer optimalt, vil performance nedsættes og der kommer uhensigtsmæssig belastning. Omvendt er det, hvis coren fungerer. Led og muskler belastes mere hensigtsmæssigt, og fundamentet for stor kraftudførsel eller langvarig belastning er på plads. Fundamentet støbes gennem den rette viden og redskaberne til at implementere det. Et speciale der er vigtigt for alle i trænings- og behandlerverdenen.

Indhold:

– Corens anatomi

– Funktionen af coren og test heraf

– Respirationprocess og dens betydning

– Oversete faktorer

Lektioner: 15

 

Speciale i biomekanik

Dette speciale giver dig redskaber til at kunne screening restriktioner i muskler eller led ud fra bevægelse. Du lærer både at spotte de typiske ubalancer samtidig med, at du tilegner dig redskaberne til at adressere dem. Optimal stabilitet, styrke og performance er baseret på optimal mobilitet og fleksibilitet.

Indhold:

– Måling af muskulære ubalancer

– Screening af typiske ledrestriktioner

– Anatomi i praksis (funktionel anatomi)

– Bevægelsesanalyse

– Fra restriktioner til høj performance

– Yellow and red flags

Lektioner: 20

 

Speciale i smerter

Langt de fleste døjer med gener og smerter, hvorfor det er uundgåeligt at have klienter med smerter eller på vippen til at få det. Men hvad er smerter egentligt, og hvorfor får vi det? Den moderne smertevidenskab lægger op til, at smerter er en kompleks størrelse, men betyder det, at det er uoverskueligt at adressere?

Indhold:

– Nuværende diskussion om smerte

– Lineær kausalitet

– Singulær intervention

Lektioner: 8

Speciale i high performance

I samarbejdet med klienter handler det om at tilpasse øvelserne til den enkelte klient. Men er du gearet til at arbejde med atleter på højt niveau? Højt niveau handler ikke kun om tungere vægte, men også om at tilpasse øvelsen til den givne målsætning. Vi bygger videre på vores speciale om biomekanik og lægger vægt på øvelser af høj sværhedsgrad. Squat, bænkpres og dødløft er ikke altid vejen til high performance. Lær at differentiere øvelserne for eliten.
Indhold:
          Hvad er high performance
          Udvikling af øvelser
          Performance på internationalt niveau

Lektioner: 8

 

PerceptionCoach

Coaching er afgørende for at kunne omsætte sin viden for at blive brugbart. Vi har med mennesker at gøre, hvorfor oplevelsespsykologien, kendskab til hjernens opdeling, bevidsthed, underbevidsthed og meget mere er afgørende uanset hvilket type klienter, du samarbejder med.

Lektioner: 65 

Certificering: PerceptionCoach

 

Salgs- og forløbsoptimering

Fra viden til omsat viden. Hvis din viden ikke bliver brugt eller sat ind i en sammenhæng, så får hverken du eller dine klienter noget ud af det. Lær hvordan du sætter de foregående 7 moduler sammen til en helhed ift. salg og forløb. Hvordan strukturerer du dine forløb, så de optimeres for optimalt udbytte for klienten.

Indhold:

– Fra lead til klient eller ambassadør

– Strukturering af forløb

– Fra indre motivation

– underbevidst og bevidst

– til anbefaling og forløb

Lektioner: 15

Afsluttende mastereksamen for Health Coach 

Case sendes til vurdering senest 3 måneder efter sidste modul. Indeholdende:

 1. Udfyldte skemaer fra klient – herunder kostregistrering, målsætninger, historik, evt. sygdomme m.m.
 2. Oprindelige test af klienten – herunder plumbline, bevægemønstre, corefunktion m.m..
 3. Det første program og tiltag til klienten samt din vurdering
 4. Noter og status i den mellemliggende periode indtil næste test
 5. 2. test af klienten (6-8 uger senere) – samme som punkt 1 og 2 inkl. klientens kommentarer om nuværende status
 6. Dine refleksioner om forløbet indtil videre og samarbejdet fremover.
 7. Henvisninger Alt sammen indsendes og vurderes. Der kan gå op til 30 dage med besvarelsen. Den bedømmes bestået/ikke-bestået

Krav for dig som er uddannet personlig træner

 

For at få adgang til Health Coach uddannelsen, er et af kravene, at man har gennemført og bestået en EREPS certificeret Personlig Træner uddannelse. Det handler derfor om mere end blot at arbejde som personlig træner.

Vi ønsker, at de som kommer ud med en Health Coach certificering, har fået det ypperste inden for det at være personlig træner og samlet har fået så meget viden, at du både som træner – men også klient – kan mærke den markante forskel.

Adgangskrav:

Udover din EREPS certificering, er det vigtigt, at du er up to date på din viden. Det er for at sikre det bedste udgangspunkt og den bedste oplevelse på uddannelsen.
Du vil derfor efter dit køb af uddannelsen modtage en test inden for 24 timer som skal bestås med 90% rigtige svar. Testen skal ses som et værktøj til, at vi sammen finder ud af, om der er nogle mangler som kan komme dig til last på uddannelsen. Hvis du har mindre end 90 % rigtigt, vil vi – uden ekstra beregning – sende dig materiale som du skal læse op på inden opstart. Så sikrer vi i fællesskab, at du er helt klar til opstart mod din certificering som Health Coach.

Praktikplads

For at komme på uddannelsen som Health Coach, er det ligeledes et krav, at man har et center, hvor man kan komme i praktik 3x 5 dage under uddannelsen(en dag kan også svare til en prime time vagt i centret )

Hvis ikke du allerede er tilknyttet et center, bedes du afkrydse, at du ønsker hjælp til at finde en praktikplads. Så vil vi hjælpe dig med at finde en.
Hvis du har en plads, bedes du skrive center og kontaktperson på ved tilmelding. Vi tager kontakt til praktikpladsen og koordinere dit forløb i samarbejde med dem.