Udendørstræner

5.500,00 DKK

Udendørstræner

Flere og flere mennesker får øjnene op for de mange positive ting udendørstræning kan give og søger derfor mod haven, parker, grønne områder og skove, når de skal være aktive.

Vil du gerne udvide din værktøjskasse og blive klogere på, hvad og hvordan man kan træne udendørs. Eller står du i en situation, hvor du som professionel træner gerne vil tilbyde et udendørs- eller hjemmetræningsprodukt, men mangler viden om, hvordan du skal gribe det an, så er vores Udendørstræner uddannelse lige noget for dig.

På Udendørstræner uddannelsen får du en basisviden omkring anatomi og fysiologi, basisbevægelser og naturlige bevægemønstre. Du bliver klogere på, hvordan du bruger naturen som redskab i træningen.

Du får viden omkring, hvordan du programmere og tilrettelægger træninger fra opvarmning til konditions- og styrketræning samt en basal viden omkring generel sundhed og velvære i en travl hverdag.

Du bliver klædt på til at kunne bruge uderummet som dit fitnesscenter og tilbyde et kvalitetsprodukt, uanset om det er personlig træning, boot camps, holdtræning eller du blot vil blive skarpere på din egen træning.

Udendørstræner uddannelsen vil være det perfekte supplement til din personlig træner uddannelse, da du med den i baghånden ikke vil være bundet af fitnesscentre, og dermed kan tilbyde et bredere produkt til dine klienter.

Undervisningen foretages af vores erfarne udendørsspecialister, der har kørt personlig træning og boot camps med naturen som legeplads siden 2013.

Kurset består af 60 onlinelektioner. Ønsker du, at blive certificeret vil du, som afslutning på undervisningen, skulle aflevere en eksamensopgave.

Du får med denne uddannelse en specialviden, der giver dig en unik mulighed for at kunne tilbyde dine klienter et anderledes produkt, der inkluderer nye bevægelsesformer, frisk luft og højt til himlen samtidig med, at I arbejder mod deres mål – eller du kan bruge det til at optimere din egen træning.

Tilføj titlen ”Certificeret udendørstrænerr” til dit CV og skil dig ud fra mængden.
Du kan med fordel kombinere Udendørstræner med vores løbetræner uddannelse eller vores personlig træner uddannelse.

De online lektioner dækker (50 lektioner):
• Anatomi
• Fysiologi
• Basisbevægelser
• Naturen som redskab
• Slyngsystemer
• Opvarmning
• Styrketræning
• Konditionstræning
• Movement and Playground
• Hjemmetræning
• General sundhed
• Sundhedsprofiler – naturen og hvilepositioner

Efter hvert modul er der en multiple choice quiz, som skal bestås for at kunne komme videre til næste modul. Som afslutning vil du få en eksamensopgave, som består af programlægning til et individ og til en gruppe, hvor du skal omsætte teorien til praksis.

Basisbank Image

Priser fra: 275 kr
pr. måned.

OVER 20 MDR. ÅOP 0% Samlede kreditomkostninger 0 kr Samlet tilbagebetalings beløb 5500 kr
×
Rente og gebyrfri 10

OVER 10 MDR.
550 kr/MD
Lånebeløb
5500 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
10 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
5500 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 4.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage
Rente og gebyrfri 20

OVER 20 MDR.
275 kr/MD
Lånebeløb
5500 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
20 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
5500 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 20 måneder, er den månedlige ydelse 2.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.