Tilbud

Udendørstræner

3.500,00 DKK

Beskrivelse

Udendørstræner

Flere og flere mennesker får øjnene op for de mange positive ting udendørstræning kan give og søger derfor mod haven, parker, grønne områder og skove, når de skal være aktive.

Vil du gerne udvide din værktøjskasse og blive klogere på, hvad og hvordan man kan træne udendørs. Eller står du i en situation, hvor du som professionel træner gerne vil tilbyde et udendørs- eller hjemmetræningsprodukt, men mangler viden om, hvordan du skal gribe det an, så er vores Udendørstræner uddannelse lige noget for dig.

På Udendørstræner uddannelsen får du en basisviden omkring anatomi og fysiologi, basisbevægelser og naturlige bevægemønstre. Du bliver klogere på, hvordan du bruger naturen som redskab i træningen.

Du får viden omkring, hvordan du programmere og tilrettelægger træninger fra opvarmning til konditions- og styrketræning samt en basal viden omkring generel sundhed og velvære i en travl hverdag.

Du bliver klædt på til at kunne bruge uderummet som dit fitnesscenter og tilbyde et kvalitetsprodukt, uanset om det er personlig træning, boot camps, holdtræning eller du blot vil blive skarpere på din egen træning.

Udendørstræner uddannelsen vil være det perfekte supplement til din personlig træner uddannelse, da du med den i baghånden ikke vil være bundet af fitnesscentre, og dermed kan tilbyde et bredere produkt til dine klienter.

Undervisningen foretages af vores erfarne udendørsspecialister, der har kørt personlig træning og boot camps med naturen som legeplads siden 2013.

Kurset er en kombination af 50 onlinelektioner og 15 fysiske lektioner (samlet på 1 weekend).

Der er mulighed for certificering, hvis du deltager på den praktisk del, som foregår over 15 lektioner samlet på en weekend, som vil blive afsluttet med en eksamen.
Krav for deltagelse til denne weekend og eksamen: International certificeret personlig træner, fysioterapeut, bachelor i idræt eller tilsvarende samt bestået online del.

Du får med denne uddannelse en specialviden, der giver dig en unik mulighed for at kunne tilbyde dine klienter et anderledes produkt, der inkluderer nye bevægelsesformer, frisk luft og højt til himlen samtidig med, at I arbejder mod deres mål – eller du kan bruge det til at optimere din egen træning.

Tilføj titlen ”Certificeret udendørstrænerr” til dit CV og skil dig ud fra mængden.

Du kan med fordel kombinere Udendørstræner med vores løbetræner uddannelse eller vores personlig træner uddannelse.

Yderligere information

Sted

Aarhus, København

Opstart

19. juni, 18. september

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Udendørstræner”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Lektionsoversigt

De online lektioner dækker (50 lektioner):

 • Anatomi
 • Fysiologi
 • Basisbevægelser
 • Naturen som redskab
 • Slyngsystemer
 • Opvarmning
 • Styrketræning
 • Konditionstræning
 • Movement and Playground
 • Hjemmetræning
 • General sundhed
 • Sundhedsprofiler – naturen og hvilepositioner

Efter hvert modul er der en multiple choice quiz, som skal bestås for at kunne komme videre til næste modul.

De fysiske lektioner dækker (15 lektioner samlet på en weekend):

 • Movement and playground
 • Kreativ workshop
 • Programoptimering for performance – special design

Eksamen: Programlægning til gruppe og et individ.

Basisbank Image

Priser fra: 175 kr
pr. måned.

OVER 20 MDR. ÅOP 0% Samlede kreditomkostninger 0 kr Samlet tilbagebetalings beløb 3500 kr
×
Rente og gebyrfri 10

OVER 10 MDR.
350 kr/MD
Lånebeløb
3500 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
10 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
3500 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 4.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage
Rente og gebyrfri 20

OVER 20 MDR.
175 kr/MD
Lånebeløb
3500 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
20 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
3500 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 20 måneder, er den månedlige ydelse 2.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.
Ryd