fbpx

Personlig Træner licens

Vil du være en del af en eksklusiv klub af professionelle og dedikerede trænere? Så vil vores licens for personlige trænere være det rette valg.

Du har gennem din uddannelse opbygget en viden, som giver dig et fagligt forspring i branchen. Med en licens vil dette være synligt samtidig med, at du vil få adgang til sparring, efteruddannelse, netværk og fællesskab i et professionelt og miljø med et højt fagligt niveau.

Læs mere om personlig træner uddannelsen.

En personlig træner licens er en måde at kvalitetssikre dit produkt samtidig med, at det sikrer din faglige udvikling, og du bliver understøttet i at kunne levere det bedste produkt til dine klienter.

Personlig træner licensen gælder for 1 år ad gangen, og med den får du mulighed for:

  • Løbende kvalitetsopfølgning og -sikring med de undervisere, du kender fra uddannelsen.
  • Q&A 2 gang om måneden og sparring i online forum med andre personlige trænere. Alle sessioner optages og gøres tilgængelige efterfølgende.
  • Årlig medlemsbonus på 1.500 kr. til valgfrit produkt hos TrænerAkademiet.
  • Fri adgang til brush-up undervisning på personlig træner uddannelsen.
  • Faglig sparring i mindre gruppe (max 6) 1 x 120 min.
  • Onlinekurserne: Gode råd til opstart og Gode råd til regnskab

Ønsker du at blive en del af den eksklusive klub, vil du, som det første, skulle bestå en skriftlig prøve for at sikre, at du har det faglige fundament, der skal til. Når prøven er bestået, bliver du en del af vores officielle register for personlige trænere, som gør det muligt at fremsøge dig via vores hjemmeside (har du netop bestået din personlig træner eksamen, vil du stå i registret uden beregning i 3 måneder. Ønsker du de andre fordele, eller stå der i mere end 3 måneder, så er licensen et krav). Med licensen forpligter vi hinanden på at holde det høje faglige niveau og skille os ud i branchen.

Pris pr. år: 4.000 kr.

Tilmelder du dig inden 1. september får du kurset ”Specialprogrammering” med gratis – Det måske mest programmeringsnørdede kursus du kan finde i Danmark.

Som personlig træner, der er uddannet sig hos TrænerAkademiet, har du taget et valg om at ville være en del af den ypperste gruppe af trænere, og med en licens vil du kunne slå det fast, både for dig selv og for dine klienter. Samtidig vil du sikre din fremadrettede faglige udvikling, så du altid tilrettelægger forløb af højeste kvalitet med udgangspunkt i den nyeste viden.

Ønsker du allerede nu at dygtiggøre dig yderligere som personlig træner, bør du overveje vores Health Coach uddannelse – som vi også kalder for PT Advanced. Her får du mulighed for at specialisere dig i emner som coren, smerter, coaching, biomekanik og high performance.

Se mere om Health Coach uddannelsen.

Se mere om, hvad du har af muligheder for videreuddannelse hos TrænerAkademiet.

Spørgsmål eller tilmelding til dette forløb foretages til Søren Fruerlund på: soren@blivpt.dk