fbpx

Rentefri finansiering

Bliv uddannet massør

Vi tilbyder 2 forskellige massøruddannelser:

 • Sportsmassør
 • Fysiurgisk massør – inkl. sportsmassør

Vælg en dybdegående massøruddannelse

Ønsker du at tilbyde manuel behandling som uddannet massør?

Vil du gerne sikre, at dine kunder får den rette behandling med udgangspunkt i en dybdegående forståelse for sammenhængene i kroppens funktioner?

Fysisk

Fysiurgisk massør uddannelsen

Fysisk

Sportsmassøruddannelsen

Byg ovenpå

Massage kan både være wellness og have et behandlende formål. Derfor er det vigtigt, at du som massør og manuel behandler får forståelsen for, hvordan du skaber det rette miljø, der indrammer dine faglige kundskaber.

Kombination med en dybdegående anatomisk forståelse for de biomekaniske sammenhænge i kroppen, og den praktiske viden omkring, hvordan det skaber et trygt rum for din massagevirksomhed gør, at du bliver en massør, som dine kunder anbefaler i deres omgangskreds.

Sportsmassør

Som lægeeksamineret sportsmassør vil du have kompetencerne til at gennemføre helkropsmassage, som hjælper kunden i restitutionsfasen efter træningspas og/eller øger velværet i kroppen i det hele taget.

Sportsmassøruddannelsen er en kombination af online lektioner og fysiske lektioner. Onlinelektionerne vil være undervisning i anatomi, fysiologi og biomekanik samt manipulering af de typiske problemområder, som folk kommer til massør med.

Den fysiske del af undervisningen vil have fokus på korrekt massageteknik, så der vil være en del praktisk arbejde med at lære de forskellige teknikker, og hvordan du bruger sin krop mest optimalt, så du kan holde til at massere en hel dag.

Læs mere om uddannelsen til sportsmassør.

Fysiurgisk massør

Som lægeeksamineret fysiurgisk massør vil du kunne hjælpe mere specifikt. Fysiurgisk massage tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi og kan bidrage til at afhjælpe forskellige lidelser og smerte i bevægeapparatet ift. de problematikker kunden kommer med.

Uddannelsen til fysiurgisk massør består af online lektioner, hvor du lære det basale ift. anatomi, fysiologi og biomekanik. Der vil også være lektioner i genoptræning af skulder, lænd, hofte, knæ og ankler, og hvordan du som massør kan understøtte dette.

Derudover består denne massøruddannelse også af fysiske lektioner, hvor der udover at lære korrekt massageteknik også vil være stor fokus på det behandlende aspekt, så du vil kunne understøtte og supplere genoptræningsprocesser og dermed hjælpe hver enkelt kunde mere specifikt.

Læs mere om uddannelsen til fysiurgisk massør.

Adgangskrav

Du skal være fyldt 18 år.

Eksamen

 • Skriftlig multiple choice
 • Praktisk case – lægeeksamineret

Hvilken massøruddannelse skal du vælge?

På begge uddannelser vil du få en grundig indføring i anatomien og fysiologien, således at du er i stand til at identificere alle større muskler i kroppen og behandle dem så de løsnes op, og der skabes en bedre blodgennemstrømning.

Som sportsmassør vil du kunne give en forløsende helkropsmassage, som giver kunden et øget velvære og en følelse af øget bevægelighed i anspændte dele af kroppen.

Som fysiurgisk massør vil du desuden kunne hjælpe i forhold til smerter, skader, muskulære ubalancer og assisterer i forbindelse med en genoptræningsfase. Det kan være manuel behandling i forbindelse med nakke- og skulderspændinger, hold i ryggen, impingement i skulderen og lignende udfordringer.

Hvis du gerne vil:

 • have en god forståelse på anatomi, fysiologi og bevægelseslære,
 • levere en god helhedsoplevelse som massør,
 • kunne give helkropsmassage,
 • have styr på manuelle teknikker og greb,
 • have en god forståelse for miljø, set-up, kommunikation og dens betydning for kundens oplevelse med behandlingen,
 • have styr på, hvad smerter er jf. den moderne smertevidenskab,

så er sportsmassøruddannelsen det rette valg for dig.

Hvis du også gerne vil:

 • være en komplet manuel behandler,
 • levere en skarp undersøgelsesfase for optimal behandling,
 • foretage ortopædiske målinger og finde årsagerne,
 • guide, assistere og hjælpe klienter med at optimere bevægemønstre,
 • levere faglig kompetent manuel behandling i forbindelse med genoptræning,
 • have viden omkring indvirkende faktorer på klientens symptomer,
 • bidrage til holdbare løsninger for dine klienter,

så er det oplagte valg for dig at tage en fysiurgisk massøruddannelse.

Få den bedste faglige ballast til at blive en komplet manuel behandler

Vores fysiurgisk massøruddannelse har til formål at gøre dig til en komplet manuel behandler. Det kræver mange timers praktisk undervisning, hvor du helt lavpraktisk masserer under kyndig vejledning fra vores dygtige undervisere.

Det kombineres med en stor teoretisk ballast med lektioner, hvor du, udover den basale anatomiske viden også får viden omkring områder som moderne smertevidenskab, biomekanik og genoptræning.

Du tilegner dig således et stærkt fagligt fundament, som sikrer dig, at du, som massør, behandler de muskulære årsager, der ligger bag de problemer, dine kunder kommer med.

Den store faglighed på de specifikke muskulære sammenhænge vil give dig kompetencerne til lave en grundig undersøgelsesfase, så du sikrer optimal behandling, og klienterne føler, at de er i de rette hænder.

Forberedende e-learning

Inden den første undervisningsdag forventes det, at du har set 40 onlinelektioner omhandlende anatomi, fysiologi og bevægelseslære. Ved alle online lektioner er der multiple choice test som afslutning, der skal sikre, at du får en optimal læringsproces og er klar til at deltage på de fysiske lektioner.

Onlinematerialet ligger på vores platform EducationOnAir, som du får adgang til, så snart du har gennemført dit køb. Du har adgang til det døgnet rundt og kan således tage undervisningen, når det passer dig. Skulle der opstå spørgsmål undervejs, sidder vores undervisere klar til at svare løbende.