fbpx

Vil du starte i fitnessbranchen på bedste vis? Få optimalt udbytte af din uddannelse.

Tilmeld dig dette mentorforløb.

 

Opstart

Har du færdiggjort din uddannelse og står nu klar til at starte din rejse som personlig træner, men ved ikke hvordan du skal komme i gang? Eller har du være i gang noget tid, men har følelsen af et uforløst potentiale?

Det kræver hårdt og fokuseret arbejde at opbygge en succesfuld virksomhed, og der kan være mange spørgsmål:

  • Hvordan får jeg booket konsultationer?
  • Hvordan lægger jeg den rette strategi, og hvilke produkter skal jeg tilbyde?
  • Hvordan fungerer et regnskab, og hvordan laver jeg det?

Spørgsmål som du ikke nødvendigvis får besvaret på træneruddannelsen, da det primære fokus er på at blive en dygtig træner. Det er spørgsmål, som kan presse sig på, uanset om du er ansat i et center eller er selvstændig.

Derudover vil du måske opleve, at du med dine klienter støder på problemstillinger, som du ikke helt føler dig rustet til at varetage, og måske ønsker du at bygge ovenpå din faglige værktøjskasse med professionel sparring som din sikring for udvikling og støtte af dig og din forretning, uanset om du er selvstændig eller ansat.

Hos Træner Akademiet går vi meget op i, at de folk der kommer igennem vores uddannelse også får redskaberne til at skabe den succes, de ønsker efterfølgende.

Står du et sted, hvor du er lidt frustreret og måske føler, du har brug for noget sparring ift., hvordan du kommer videre, så kunne et mentorshipforløb måske være løsningen for dig.

Vi tilbyder forskellige muligheder, afhængig af hvor du har brug for at ligge fokus.

2 pakkeløsninger med udgangspunkt i dit behov:

Online moduler inkl. i begge pakker:

  • Gode råd til opstart
  • Regnskab – Hvordan?

Modulet ”Gode råd til opstart” indeholder en håndgribelig gennemgang af, hvordan du får lavet en stærk forretningsstrategi, som bringer dig ud over stepperne. Den rette strategi er et must, uanset om du er ansat i et center eller selvstændig.

Modulet ”Regnskab – hvordan?” tager dig igennem alle de nødvendige steps for at få lavet dit første rigtige regnskab. Uanset om du er ansat eller selvstændig er der god læring ift. danne dig et overblik over, om din virksomhed performer, som den skal.

Pakke A – faglig sparring.

1 x 120 min faglig sparring – maksimalt 6 pr. hold.
Indhold: Det kan være cases, artikler, test, programmering, bevægelsesanalyse og meget mere.

Lokation: Online*. Hvis alle i gruppen ønsker det, så kan det afholdes fysisk i Århus.
Tidspunkt: I lige måneder – fredag fra kl. 8.00-10.00. I ulige måneder – mandage fra kl.15.30-17.30

 
Periode: 3 måneder

Pris:

Pakke A: 3.900 kr. for 3 måneder.

Opstartstilbud: 2.500 kr. for 3 måneder.

Med mulighed for finansiering via BasisBank.

Pakke B – forretningsopbygning- og udvikling: 

1 x 120 min faglig sparring – maksimalt 6 pr. hold.
Indhold: Det kan være cases, artikler, test, programmering, bevægelsesanalyse og meget mere.

Lokation: Online*. Hvis alle i gruppen ønsker det, så kan det afholdes fysisk i Århus.


Tidspunkt: I lige måneder – fredag fra kl. 8.00-10.00. I ulige måneder – mandage fra kl.15.30-17.30
 
2 x 45 min. pr. måned. Fokus: Salg og forretningsudvikling.

Indhold: Oplæg de første 2-3 gange omkring salg og forretningsudvikling. Efterfølgende vil det være live Q&A omkring salg, forretning og sparring generelt, med udgangspunkt i de spørgsmål og emner deltagerne sender ind på forhånd.
 

Lokation: Online*


Tidspunkt: Lige uger tirsdag fra kl. 8.00-8.45.
 

1 x 55 min individuel, faglig sparring.
Lokation: Online eller fysisk i Aarhus – aftales indbyrdes.

Der er mulighed for at tilkøbe ekstra sessioner ved mentorerne. 
 
Periode: 3 måneder

Pris:

Pakke  B: 8.400 kr. for 3 måneder.

Opstartstilbud: 4.900 kr. for 3 måneder.

Med mulighed for finansiering via BasisBank.

*Alle online fællessessioner filmes og lægges op på vores onlineplatform, så de kan ses indtil næste sparring. Der vil altså minimum ligge 1 session hele vejen igennem plus de to der er filmet på forhånd.

Mentorer:

Rune Degn

Har arbejdet i sundheds- og fitnessbranchen siden 2015. Han startede ud som personlig træner i Fitness.dk. Rune har en kandidatgrad i idræt. Han er en af vores mest erfarne undervisere, og underviser både på vores personlig træner uddannelse, vores kostvejleder uddannelse og på vores Health Coach uddannelse. Siden 2017 har han også haft mentorships. Rune er kniv skarp, når det kommer til faglig sparring og formidling.

Sideløbende med undervisning og mentorships, er han også personlig træner hos Fruerlund Care. I sit arbejde hos Fruerlund Care skaber Rune succes for sine klienter, hvor han primært beskæftiger sig med de lidt mere komplekse cases med længerevarende problematikker. Det er ofte folk, som har prøvet en masse andre ting tidligere uden resultater.

Søren Fruerlund:

Startede som personlig træner i SATS i 2009 og byggede i løbet af få måneder en klientbase op, så han kunne arbejde med det på fuld tid – og det har han gjort siden. I sin tid hos både SATS og Fitness.dk har han, udover at være personlig træner, også været en del af udviklingsteamet og har således været med til at bygge strategier og koncepter op for personlig træning i nogle af landets største fitnesskæder.

Søren har siden 2013 været selvstændig med Fruerlund Care, som har vokset sig til et velrenommeret rehabiliteringsstudie, med 3 ansatte. Hans arbejde har gennem tiden udviklet sig fra personlig træning i klassisk forstand til fokuseret arbejde med rehabilitering, coaching og kompleks cases. Folk fra hele landet opsøger Fruerlund Care, fordi man her har stor succesrate med sine klienter, og særligt med folk, som har en lang historik med smerter og ubalancer, som har prøvet mange ting før uden holdbare resultater.

Han er en meget erfaren underviser og Head of Education hos Træner Akamdemiet. Han har haft mentorships siden 2012 og er i dag også mentor på internationalt plan gennem CHEK Academy.

Spørgsmål eller tilmelding til dette forløb foretages til Søren Fruerlund på: soren@fruerlundcare.dk
Begrænset antal pladser, da vi skal sikre kvaliteten for alle tilmeldte. Det er først til mølle.
Vil du din forretning det bedste? Vi står klar – valget er dit.