fbpx

Licens 

Vær med til at sikre kvaliteten

Hos TrænerAkademiet har vi har en målsætning om at ville hæve niveauet for personlig træning i Danmark. Det gør vi blandt andet ved at have et højt fagligt niveau på vores uddannelser. Vores pensum strækker sig længere ud end kravene fra EREPS, fordi vi mener, det er vigtigt at give jer de redskaber, I har brug for, for at levere det bedste produkt til jeres klienter.

Vores undervisere er nøje udvalgte, og vi lægger vægt på, at de dels har en stor faglig viden, men også at de har års praktisk erfaring inden for feltet. Vi tilbyder desuden en række muligheder for videreuddannelse, specialisering og personlig- og forretningsmæssig udvikling, så du har grundlaget for at kunne skabe en stærk og succesfuld forretning med et godt, fagligt fundament.

Få en licens fra TrænerAkademiet

En af de måder vi kan bidrage til at understøtte og sikre et højt fagligt niveau i trænerbranchen er med vores licens. Hvis du er uddannet hos os og har gennemført vores personlig træneruddannelsen og/eller vores Health Coach uddannelse, har du mulighed for at blive en del af en eksklusiv klub af professionelle og dedikerede trænere, der ønsker at kvalitetssikre sit produkt og samtidig fortsætte sin udvikling som træner gennem sparring og uddannelse.

Med en årslicens får du, udover et kvalitetsstempel, adgang til sparring, efteruddannelse, et netværk og fællesskab med ligesindede i et professionelt miljø med et højt fagligt niveau.

To forskellige licenser – afhængig af dit uddannelsesniveau

Hos os kan du tage både grunduddannelsen som personlig træner og overbygningen som Health Coach – der er vores PT Advanced uddannelse, hvor du får mulighed for at specialisere dig yderligere i eksempelvis coren, biomekanik, coaching, smerter og high performance.

Uanset hvilket niveau du er på, vil vi gerne give dig muligheden for at synliggøre din faglighed og kvalitet med en licens.

Personlig Træner licens

Health Coach licens

En kvalitetsstempling af dit produkt

Vi oplever, at der generelt mangler opfølgning, efter man har afsluttet sin uddannelse. Der findes ikke noget system, hvor man prioriterer at lave kvalitetsopfølgning, når man har fået sin internationale certificering. Det vil vi gerne gøre op med. Hvordan kan man sikre kvaliteten i branchen, hvis man ikke følger op på sine certificerede?

For at kunne få en licens hos os, skal du bestå din eksamen, men derudover vil du hvert år, når du fornyer din licens, skulle bestå en ny skriftlig prøve i forbindelse med en årlig workshop. På den måde sikrer vi et højt fagligt niveau for vores licenshavere, og du kan bruge licensen som håndgribelig dokumentation for din kvalitet.

Vi stiller krav til dem, der ønsker at have en licens fra TrænerAkademiet. Som en del af vores register, vil man stille sig til rådighed for løbende kvalitetsopfølgning, hvor vi gennemgår tidligere cases og giver feedback på håndtering af forløbet.

Udover kvalitetsopfølgningen får du også mulighed for en række forskellige tilbud, som alle vil være med til at sikre din faglige udvikling.

Spørgsmål eller tilmelding til dette forløb kan rettes til 

Søren Fruerlund.