fbpx

Historier

Janne, Viborg

“Jeg troede aldrig jeg skulle komme til at lære så meget på bare 7 uger. Jeg er virkelig glad for jeg valgte Træner Akademiet som uddannelsessted!”

Monalisa Pedersen

“Jeg kan med ro i maven varmt anbefale trænerakedemiet. Det er nogle yderst kompetente og jordnære undervisere, som møder den enkelte på deres eget niveau. En personlig og individuel uddannelse, dog med et  fantastisk sammenhold blandt deltagerne”

Marlene Spanggaard

“Uddannelsen har lært mig utrolig meget på relativ kort tid, det være sig på både anatomi og fysiologi området, men bestemt også på det mere almene, så som hvad vil det sige at være personlig træner – hvad er dit ansvar, lyst og motivation for at være det. 

Jeg har rykket mig ekstremt og tænker træning på en helt anden måde. Det har været benhårdt at tage uddannelsen. Pensum har været svært, men undervisningen ved Søren Fruerlund har gjort, at pensum blev omsat til forståelig og brugbar viden og værktøjer, som jeg nu bruger i mit virke som personlig træner.”

Ulla, Ringkøbing

“Jeg har taget personlig træner uddannelsen igennem træner akademiet og er rigtig glad for at jeg havde mulighed for det i Jylland.

Det har være rigtig lærerigt. Fik meget mere viden med end jeg havde regnet med. Blandingen mellem teori og praksis var rigtig god. Rigtig dygtige underviserer.

Der er mulighed for videre uddannelser så Man kan bygge mere på og få meget mere viden.

Kan klart anbefale Træner Akademiet hvis du tænker på at tage uddannelsen.”

Morten, Skanderborg

“Jeg valgte Træner akademiet da en god ven anbefalede det og er rigtig glad for jeg fulgte hans henvisning.”

Frederik, Aarhus

“Træner akademiet har virkelig givet mig et helt nyt syn på, hvordan jeg ser min egen træning men også hvordan jeg kan blive en bedre personlig træner.”