fbpx

INTROTILBUD

Bliv lægeeksamineret massør

 

Sportsmassør: pris lige nu 7.900 kr. – SPAR 1.600 kr.

Fysiurgisk massør: pris lige nu 14.900 kr. – SPAR 4.000 kr.

 

Bliv uddannet massør hos TrænerAkademiet

Som personlig træner vil du løbende møde klienter, der kunne have brug for at supplere deres træning med noget manuel behandling, så hvorfor ikke selv kunne tilbyde dem hele pakken?

Massage kan både være wellness og have en behandlende funktion. At kunne tilføje titlen lægeeksamineret massør til dit CV kan bidrage til at skabe en rigtig god synergieffekt, hvor du kan tilbyde dine klienter et mere helstøbt produkt og bedre resultater på den lange bane.

2 forskellige uddannelsesmuligheder

Vi tilbyder to forskellige massøruddannelse, som begge er lægeeksaminerede, så du kan levere det bedste produkt til dine klienter.

På begge uddannelser vil du få en grundig indføring i anatomien og fysiologien, således at du er i stand til at identificere alle større muskler i kroppen og behandle dem så de løsnes op, og der skabes en bedre blodgennemstrømning.

Sportsmassør

Som sportsmassør vil du kunne udføre en forløsende helkropsmassage, som giver kunden et øget velvære og en følelse af øget bevægelighed i anspændte dele af kroppen.

90 lektioner fordelt på online undervisning og fysisk fremmøde.

Introtilbud lige nu:

Normalpris: 9.500 kr.

Introtilbud: 7.900 kr. – SPAR 1.600 kr. 

Holdstart uge 28 (lyn-hverdagshold) eller uge 34 (søndagshold)

 

Læs mere om sportsmassøruddannelsen.

Fysiurgisk massør

Drømmer du om at arbejde mere konkret med manuel behandling af skader, anbefaler vi, at du tager en fysiurgisk massøruddannelse, da denne vil gøre dig den en mere komplet manuel behandler.

Som fysiurgisk massør vil du desuden kunne hjælpe i forhold til smerter, skader, muskulære ubalancer og assisterer i forbindelse med en genoptræningsfase. Det kan være manuel behandling i forbindelse med nakke- og skulderspændinger, hold i ryggen, impingement i skulderen og lignende udfordringer.

155 lektioner fordelt på online og fysisk fremmøde.

Introtilbud lige nu:

Normalpris: 18.900 kr.

Introtilbud: 14.900 kr. – SPAR 4.000 kr.

 

Holdstart uge 28 (lyn-hverdagshold) eller uge 34 (søndagshold)

 

Læs mere om uddannelsen til fysiurgisk massør.

Adgangskrav

Du skal være fyldt 18 år.

Eksamen

  • Skriftlig multiple choice
  • Praktisk case – lægeeksamineret