fbpx

Stresshåndtering – Workshop

– skab en hverdag med overskud og optimal performance

Stresshåndtering – Workshop

500,00 DKK

(46 på lager)
Dette produkt: Stresshåndtering - Workshop 500,00 DKK
1 Genoptræning af skulder - Workshop
Sted
1.650,00 DKK
1 Core-funktion og optimal vejrtrækning - Workshop
Sted
1.650,00 DKK

Bliv klogere på simple redskaber til at skabe mere overskud.

  • Forståelse for kroppens stressrespons
  • Indtryk og ”fejltolkning”
  • Indre dissonans – mental og emotionel konflikt.
  • Work-in og dens udfordringer
  • Overlevelsesarketyper
  • Træning set i lyset af emotionelt arbejde

Du vil i denne workshop arbejde med redskaberne og mærke dens effekt.

Forskellige forklaringsmodeller og teknikker som du kan implementere i dit samarbejde med klienterne – efter du selv har prøvet dem hen over de uger workshoppen foregår.

Du vil igennem undervisningen have evolutionen som rammerne og forståelsen for den hormonelle, emotionelle og fysiske respons for de valg, vi træffer. Det vil give dig en tydelig forståelsesramme som er brugbar, når de forskellige tiltag implementeres. Samtidig vil dine klienter slippe for en skyldfølelse – og de vil ikke længere se kroppen som en modspiller; de vil se kroppen som en medspiller.

Du vil få grundforståelsen for, hvorfor kroppen reagerer som den gør og være i stand til at hjælpe dig selv og dine klienter videre med optimale vaner, adfærd og performance.

En workshop som er et must-have for dig ønsker optimal performance forståelsen for menneskets kompleksitet – gennem simple modeller.

Udvid din værktøjskasse

Personlig træning fra øverste hylde

Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

Kostvejleder – nutrition coach

Vores personlig træneruddannelse giver dig altså hele pakken ift. at kunne skabe dig en karriere som personlig træner. Den giver dig en unik mulighed for at kunne tilbyde dine klienter et kvalitetsprodukt, der kombinerer basal viden og teknik med en holistisk tilgang til coaching, som styrker dig i samarbejdet med klienten mod at nå deres mål – eller du kan bruge det til at optimere din egn træning.

Bliv internationalt certificeret personlig træner gennem TrænerAkademiet og skil dig ud fra mængden via de specialmoduler, vi tilbyder som de eneste i landet.

Du kan med fordel kombinere personlig træner uddannelse med vores kostvejleder uddannelse og dermed få hele pakken.

Stil skarpt på dine coachingteknik

Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.