fbpx
Personlig træner uddannelse – Sommerhold hos Træner Akademiet

– Anatomi
– Fysiologi
– Kundeservice
– Rollemodel og ambassadør
– Træningslære og energisystemer
– Basal styrketræning
– Programlægning og instruktion
– Stress og depression
– Livsstilsfaktorer
– Motivation
– Kommunikation
– Basisernæring
– Screening og test – muskulære ubalancer
– Test-metodik
– Genoptræning og sportsperformance
– Udvidet læring om coren
– Udvidet styrketræning
– Funktionel træning
– Advanceret programlægning og coaching
– Livsstilsfaktorer og holistisk tilgang
– Motivation og forandringsprocesser
– Kommunikation; herunder retorik, kropssprog, stemmeleje og rytme m.m.

Personlig træner uddannelse – Sommerhold

(46 på lager)
Køb Nutrition Coach sammen med denne uddannelse og spar penge.
Dette produkt: Personlig træner uddannelse - Sommerhold
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
7.000,00 DKK 3.500,00 DKK

This product is currently out of stock and unavailable.

Bliv internationalt certificeret personlig træner i din sommerferie på en af landets bedste og mest omfattende uddannelse med nogle af de dygtigste undervisere i branchen.
På vores sommerholdet får du et af de mest intensive uddannelsesforløb, vi tilbyder. På blot 14 undervisningsdage kommer du igennem hele pensum. Det er samme faglige indhold og den samme høje kvalitet som på vores øvrige hold – du får blot mulighed for at dykke mere intensivt ned i det, da undervisningsforløbet er komprimeret til 2,5 uge med en god forberedelsesproces forinden – med assistance.

Vores sommerhold giver dig en unik mulighed for at kunne dykke ned i materialet gennem en optimeret og intensiv læringsproces. Vores erfaring er, at netop disse hold giver de studerende mulighed for at isolere deres tanker og arbejde målrettet med materialet, hvilket også afspejles i deres resultater til de afsluttende eksaminer.
Få dybdegående viden hos TrænerAkademiet

Uddannelsen er international akkrediteret ved EREPS, da alt lever op til de internationale standarder. Vi tager dig igennem den viden, du har brug for, for at kunne blive en dygtig personlig træner. Vores pensum dækker basal anatomi, fysiologi og biomekanik. Du får desuden konkrete redskaber og viden omkring basisbevægelser, styrketræning, optimal teknik.
Du får også en grundlæggende viden omkring basal ernæring, livsstilsfaktorer, og hvordan du arbejder aktivt med coaching, motivation og anvender et holistisk perspektiv i mødet med dine klienter.
Udover at opfylde kravene for en international certificering, så indeholder vores pensum derudover:
• Danskernes sundhedsprofil
• Coren og holistisk tilgang
• Evolutionær sundhedsprofil og instinktiv intelligens som redskaber til at forstå og hjælpe dine klienter bedre
• Funktionel træning
• Udendørstræneruddannelse
• Avanceret programlægning, slyngsystemer og coren.
• Coaching af klienter på gulvet

International certificering EREPS 4
Uddannelsen er en komplet pakke med en EREPS 4 certificering, og der er således ikke nogen deciderede adgangskrav for at kunne starte på uddannelsen. Vi anbefaler dog kraftigt, at du har noget træningserfaring at trække på. Vi tager dig igennem alt, hvad du har brug for at vide, for at kunne blive internationalt certificeret personlig træner – og mere til.
Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i den nyeste forskning og er samlet i et gratis kompendie. Det opdateres løbende af vores Head of Education, som har slået sit navn fast i trænerbranchen og har arbejdet fuldtid som personlig træner de sidste 13 år.

Forberedende online teoriundervisning
Inden du starter på holdundervisningen, skal du have været igennem 60 timers online teoriundervisning, hvor du får gennemgået emnerne anatomi, fysiologi og træningslære, så du har den grundlæggende viden til at kunne få en god opstart på uddannelsesforløbet.
For at sikre din læring vil der undervejs i den forberedende onlineundervisning være en række små multiple choice tests, så du kan følge med i, om du har opnået den forventede læring fra de forrige lektioner.
Til sommerholdet er det et krav, at du tilmelder dig uddannelsen senest 1. juni.
Det er vigtigt for os, at du har god tid til den indledende forberedelse via e-learning og møder velforberedt op d.25. juni.

Adgangskrav
Du skal være fyldt 18 år og have træningserfaring.
Tilmelding skal ske senest 1. juni
Onlineundervisning skal være gennemført og bestået senest d. 25. juni 2022.

Krav undervejs
Vi forventer, at du terper det teoretiske og bruger det praktiske. Herunder at du selv prøver alle redskaberne af på en ”klient”. Denne kan være en ven, kollega eller en klient, du har i forvejen.
Brugen af de tillærte redskaber gør, at din forståelse bliver meget bedre.

Antal lektioner
172 (112 fysisk + 60 e-learning m. assistance).

Studietid
Forvent 70-80 timer fra tilmelding indtil eksamen

Eksamen
– Skriftlig multiple choice
– Case + praktisk eksamen

 

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København

Fødselsdagstilbud - Brug koden "TA30" og få 30% alle online uddannelser og workshops.

X