fbpx

Bliv Personlig træner
hos TrænerAkademiet

Bliv internationalt certificeret personlig træner i din sommerferie på en af landets bedste og mest omfattende uddannelser med nogle af de dygtigste undervisere i branchen.

Personlig træner – Sommerhold

15.120,00 kr.

(46 på lager)

Lynhold – bliv personlig træner på 2,5 uge

På vores sommerhold får du et af de mest intensive uddannelsesforløb til personlig træner, vi tilbyder. På blot 14 undervisningsdage kommer du igennem hele pensum.

Du får det samme faglige indhold og den samme høje kvalitet som på vores øvrige hold, men undervisningsforløbet vil være langt mere intensivt, da det er komprimeret til 2,5 uge.

For at det kan lykkes, stiller det dog krav til en god forberedelsesproces inden holdstart den 24. juni. Vi yder assistance under hele forberedelsesfasen, hvis der skulle opstå tvivl eller spørgsmål.

Sommerholdet giver dig en helt unik mulighed for at kunne dykke ned i materialet gennem en optimeret og intensiv læringsproces.

Vores erfaring er, at netop disse hold giver de studerende mulighed for at isolere deres tanker og arbejde målrettet med materialet, hvilket også afspejles i deres resultater til de afsluttende eksaminer

International akkreditering

Vi tager dig igennem den viden, du har brug for, for at kunne blive en dygtig personlig træner.

Vores pensum dækker basal anatomi, fysiologi og biomekanik. Du får desuden konkrete redskaber og viden omkring basisbevægelser, styrketræning, optimal teknik.

Du får også en grundlæggende viden omkring basal ernæring, livsstilsfaktorer, og hvordan du arbejder aktivt med coaching, motivation og anvender et holistisk perspektiv i mødet med dine klienter.

Udover at opfylde kravene for en international certificering, bliver du også uddannet i:

 • Danskernes sundhedsprofil
 • Coren og holistisk tilgang
 • Evolutionær sundhedsprofil og instinktiv intelligens som redskaber til at forstå og hjælpe dine klienter bedre
 • Funktionel træning
 • Udendørstræneruddannelse
 • Avanceret programlægning, slyngsystemer og coren
 • Coaching af klienter på gulvet

Struktur for uddannelsen

  Når du tilmelder dig personlig træner uddannelsen, så kan du allerede dagen efter gå i gang med at opfylde din drøm – gennem en professionel uddannelse med en unik samarbejdspartner.

  Det er vigtigt for os, at du får de rette redskaber og tilegner dem på bedste vis. Derfor har vi nøje struktureret dit uddannelsesforløb til personlig træner på følgende måde:

  1. Du tilmelder dig
  Du får adgang til pensum og den forberedende e-learning med det samme. Tilmelding skal ske senest den 1. juni. Det er for at sikre, du kan nå den forberedende e-learning.

  2. Du ser e-learning igennem
  Vi kvalitetssikrer denne e-learning ved at have små test undervejs, som sikrer, at du får den nødvendige læring. Du har samtidig mulighed for at stille spørgsmål til din underviser alle hverdage (læs mere om den forberedende e-learning nedenunder).

  3. Dag 1-2
  Du møder op frisk og begejstret med forventningsglæde i kroppen til din første fysiske undervisning. Undervisningen de første to dage er meget teoretisk og opsamling på e-learning.

  4. Dag 3-12
  Undervisningen veksler mellem teori og praksis hele vejen igennem. Det handler om, at du formår at omsætte teorien til praksis og bliver guidet til at blive en internationalt certificerede personlig træner.

  5. Dag 13
  Skriftlige multiple choice eksaminer om morgenen. Du får resultatet indenfor 45 min. Herefter er der eksamensforberedelse til sidste praktiske eksamen på dag 14.

  6. Dag 14
  Individuel praktisk eksamen som varer 30 min inkl. votering. Når dagen er omme, vil du med stor sandsynlighed være internationalt certificeret personlig træner.

  7. Efter uddannelsen
  Når du står med certifikatet i hånden, får du med opstartspakken 3 måneders gratis adgang til Moaching appen og adgang til 2 workshops med ”Gode råd til opstart” og ”Gode råd til regnskab”, så du kan få en god start på din karriere som personlig træner.

   Forberedende e-learning teoriundervisning

   Inden du starter på holdundervisningen, skal du have været igennem 60 timers online teoriundervisning, hvor du får gennemgået emnerne anatomi, fysiologi og træningslære, så du har den grundlæggende viden til at kunne få en god opstart på uddannelsesforløbet.

   For at sikre din læring vil der undervejs i den forberedende onlineundervisning være en række multiple choice tests, så du kan følge med i, om du har opnået den forventede læring fra de forrige lektioner.

   Til sommerholdet er det et krav, at du tilmelder dig uddannelsen senest 1. juni.
   Det er vigtigt for os, at du har god tid til den indledende forberedelse via e-learning og møder velforberedt op den 24. juni.

   International certificering EREPS 4
   Uddannelsen er en komplet pakke med en EREPS 4 certificering. Vi anbefaler kraftigt, at du har noget træningserfaring at trække på til dette intensive hold.
   Vi tager dig igennem alt, hvad du har brug for at vide, for at kunne blive internationalt certificeret personlig træner – og mere til.

   Undervisningsmaterialet tager udgangspunkt i den nyeste forskning og er samlet i et gratis kompendie. Det opdateres løbende af vores Head of Education, som har slået sit navn fast i trænerbranchen og har arbejdet fuldtid som personlig træner de siden 2009.

    Adgangskrav
    Du skal være fyldt 18 år og have træningserfaring.

    OBS: Tilmelding skal ske senest 1. juni og onlineundervisning skal være gennemført og bestået senest den 23. juni.

    Krav undervejs
    Vi forventer, at du terper det teoretiske og bruger det praktiske. Herunder at du selv prøver alle redskaberne af på en ”klient”. Denne kan være en ven, kollega eller en klient, du har i forvejen.
    Brugen af de tillærte redskaber gør, at din forståelse bliver meget bedre.

    Antal lektioner
    172 (112 fysisk + 60 e-learning med assistance).

    Studietid
    Forvent 70-80 timer fra tilmelding indtil eksamen.

    Eksamen
    – 2 skriftlige multiple choice
    – Case + praktisk eksamen

    Udvid din værktøjskasse

    Health Coach – personlig træning fra øverste hylde

    Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.