fbpx

Personlig træner uddannelse – Fødselsdagstilbud

15.900,00 DKK

Fødselsdagstilbud - Certificeret personlig træner og Nutrition Coach

På Træner Akademiets personlig træner uddannelse får du en grundig uddannelse i basal anatomi, fysiologi og biomekanik allerede på første weekend, så du kan implementere din viden på resten af uddannelsen og se, hvordan du kan bruge den aktivt på gulvet som personlig træner.

Du får konkrete redskaber og læring omkring styrketræning, basis bevægelser, optimal teknik og funktionel træning, som du kan bruge til at tilrettelægge optimal programmering, der skaber resultater for dine klienter.

Vi giver dig også en grundlæggende viden omkring basal ernæring, livsstilsfaktorer, og hvordan du arbejder aktivt med coaching, motivation og anvender et holistisk perspektiv i mødet med dine klienter. Vi introducerer dig til begreberne ”Evolutionær Sundhedsprofil” og ”Instinktiv Intelligens”, som giver dig en bedre forståelse af, hvordan du bedst kan hjælpe den enkelte klient og muligvis kan være nøglen til at sikre, at dine klienter får den fremgang de ønsker.

Du får desuden redskaberne til at kunne spotte og teste muskulære ubalancer, som du kan bruge i din programlægning ift. genoptræning og øget performance for dine klienter uanset hvilken historik og hvilke mål de kommer med.

International certificering EREPS 3 og 4

Uddannelsen er en komplet pakke med både en EREPS 3 og 4 certificering, og der er således ikke nogle adgangskrav for uddannelsen, men vi anbefaler, at du har noget træningserfaring at trække på. Vi tager dig igennem alt, hvad du har brug for at vide, for at kunne blive internationalt certificeret personlig træner.

Undervisningsmaterialet vi anvender tager udgangspunkt i den nyeste forskning og opdateres løbende af vores Head of Education, som har slået sit navn fast i trænerbranchen og har arbejdet fuldtid som personlig træner de sidste 10 år.

Vores undervisere er nøje udvalgte og kommer med forskellige baggrunde, som er med til at give nuancer og praktisk erfaring på holdene – men fælles for dem alle er, at de har stor erfaring, er yderst kompetente og brænder for at løfte det overordnede kompetenceloft for hele personlig træner branchen ved at uddanne de dygtigste trænere i landet.

EREPS Level 3 – Fitnessinstruktør

Som fitnessinstruktør er du ansigtet udadtil i et fitnesscenter. Derfor har du stor indflydelse på centerets omdømme og medlemmerne oplevelse af centeret.

Med en EREPS level 3 certificering er du første skridt på vejen mod at blive personlig træner og kunne tilbyde dine klienter et produkt af høj kvalitet. Derfor indeholder denne internationale certificering udover selve træningsdelen også emner som motivation, kommunikation, service, etik og rollen som ambassadør.

EREPS Level 4 – Personlig træner

Som personlig træner tilbyder du et produkt fra den øverste hylde i fitnessbranchen. Du fordyber dig i dine kunders personlige mål og du er med dem hele vejen. Du sikrer dig, at de får den bedste kvalitet og oplevelse.

Med en EREPS level 4 certificering får du som personlig træner et stort ansvar, da du arbejder dybdegående med dine klienter omkring deres mål. Du bliver i stand til at kunne skræddersy forløbene til den enkelte.

Læs mere om EREPS certificeringerne her

Covid-19-hensyn

Hos Træner Akademiet går vi meget op i at skabe et sikkert uddannelsesmiljø, specielt i denne lidt mærkelige tid. Læs mere her

Adgangskrav: Træningserfaring

Antal lektioner: 160 (40 online og 120 fysisk) + eksaminer. Påregn 5-6 timers hjemmearbejde pr. uge i studieperioden.

Eksamensstruktur: Case, 2 x skriftligt og praktisk

– Anatomi
– Fysiologi
– Kundeservice
– Rollemodel og ambassadør
– Træningslære og energisystemer
– Basal styrketræning
– Programlægning og instruktion
– Stress og depression
– Livsstilsfaktorer
– Motivation
– Kommunikation
– Basisernæring
– Screening og test – muskulære ubalancer
– Test-metodik
– Genoptræning og sportsperformance
– Udvidet læring om coren
– Udvidet styrketræning
– Funktionel træning
– Avanceret programlægning og coaching
– Livsstilsfaktorer og holistisk tilgang
– Motivation og forandringsprocesser
– Kommunikation; herunder retorik, kropssprog, stemmeleje og rytme m.m.
– Evolutioner sundhedsprofil og instinktiv intelligens som redskaber til at forstå og hjælpe dine klienter

Hvis du ønsker afbetaling, så skriv blot til kontakt@blivpt.dk. Skriv hvilken uddannelse og dato for opstart. Du får svar hverdagen efter. 

Køb Nutrition Coach sammen med denne uddannelse og spar penge.
Dette produkt: Personlig træner uddannelse - Fødselsdagstilbud 15.900,00 DKK
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
7.000,00 DKK 0,00 DKK
Ryd