fbpx

Personlig træner uddannelse – Aprilhold

10.900,00 DKK

Holdopstart i både København og Aarhus

Opstart lørdag d. 24/4 202

Går du med en drøm om at gøre din træningshobby til din levevej enten fuldtid eller deltid, så vil Træner Akademiets personlig træner uddannelse være det rette valg for dig.
Vi tilbyder Danmarks bedste og mest omfattende uddannelse med nogle af de dygtigste undervisere i branchen.
Vi klæder dig ikke blot på til at kunne levere det bedste produkt på gulvet, men giver dig også redskaberne til at kunne bygge en sund forretning som personlig træner, uanset om du ønsker at være selvstændig eller ansat.

Hvad indeholder uddannelsen

På Træner Akademiets personlig træner uddannelse får du en grundig uddannelse i basal anatomi, fysiologi og biomekanik allerede på første weekend, så du kan implementere din viden på resten af uddannelsen og se, hvordan du bruger den aktivt på gulvet.
Du får konkrete redskaber og læring omkring styrketræning, basis bevægelser, optimal teknik og funktionel træning, som du kan bruge til at tilrettelægge optimal programmering, der skaber resultater for dine klienter.
Vi giver dig også en grundlæggende viden omkring basal ernæring, livsstilsfaktorer, og hvordan du arbejder aktivt med coaching, motivation og anvender et holistisk perspektiv i mødet med dine klienter.
Du får desuden redskaberne til at kunne spotte og teste muskulære ubalancer, som du kan bruge i din programlægning ift. genopbygning af styrke og øget performance for dine klienter uanset, hvilken historik og hvilke mål de kommer med.

International certificering EREPS 3 og 4

Uddannelsen er en komplet pakke med både en EREPS 3 og 4 certificering, og der er således ikke nogle adgangskrav for uddannelsen. Vi anbefaler dog, at du har noget træningserfaring at trække på. Vi tager dig igennem alt, hvad du har brug for at vide, for at kunne blive internationalt certificeret personlig træner.
Undervisningsmaterialet vi anvender tager udgangspunkt i den nyeste forskning og opdateres løbende af vores Head of Education, som har slået sit navn fast i trænerbranchen og har arbejdet fuldtid som personlig træner de sidste 12 år.
Fitnessbranchen har oplevede en stigning af interesse og dermed også en større efterspøgelse for personlige trænere, hvis du ønsker at læse mere om mulighederne efter uddannelsen har vi samlet et par her

Online teoriundervisning

Når du tilmelder dig aprilholdet sparer du 5.000 kr. på din uddannelse.

De første 6 undervisningsdage vil foregå online via Zoom. Holdene vil være på max. 20 deltagere.

Vi har opbygget en del erfaring og rutine i at undervise online det seneste år, og vi kan derfor garantere, at undervisningen kvalitetsmæssigt lever fuldt ud op til den, du ville få, hvis vi afholdt den fysisk. Den eneste forskel er, at du ikke skal transportere dig hen til undervisningsstedet, og at vi ikke bliver begrænset af eventuelle forlængede restriktioner. På den måde kan du komme i gang med det samme, og så kan vi fortsætte undervisningen, når fitnesscentrene åbner op igen.

– Anatomi
– Fysiologi
– Kundeservice
– Rollemodel og ambassadør
– Træningslære og energisystemer
– Basal styrketræning
– Programlægning og instruktion
– Stress og depression
– Livsstilsfaktorer
– Motivation
– Kommunikation
– Basisernæring
– Screening og test – muskulære ubalancer
– Test-metodik
– Genoptræning og sportsperformance
– Udvidet læring om coren
– Udvidet styrketræning
– Funktionel træning
– Advanceret programlægning og coaching
– Livsstilsfaktorer og holistisk tilgang
– Motivation og forandringsprocesser
– Kommunikation; herunder retorik, kropssprog, stemmeleje og rytme m.m.

Adgangskrav: Træningserfaring
Antal lektioner: 140 + eksaminer. Påregn 5-6 timers hjemmearbejde pr. uge i studieperioden.
Eksamensstruktur: Case, 2 x skriftligt og 1 praktisk.

Køb Nutrition Coach sammen med denne uddannelse og spar penge.
Dette produkt: Personlig træner uddannelse - Aprilhold 10.900,00 DKK
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
7.000,00 DKK 3.500,00 DKK
Ryd