Nutrition Coach (Kostvejleder) + Perception Coach

7.500,00 DKK

Skab holdbare livstilsændringer i samarbejde med dine klienter

Når du arbejder med klienter, der eksempelvis gerne vil tabe sig og/eller skabe gode træningsvaner, men gang på gang falder tilbage i gamle mønstre, så kan det være en udfordring som coach at finde ud af, hvilke værktøjer, der skal til for at hjælpe den enkelte.

Hvordan hjælper man folk til at skabe holdbare livsstilsændringer?

Ofte vil det ikke være nok at have viden om kalorieregnskab, sammensætning af kostplaner og optimal makrofordeling. Det vil ofte også kræve indsigt i, og forståelse for, eksempelvis vaner og adfærd.

Få den basale viden omkring kroppens mekanismer

Med vores Nutrition Coach uddannelse får du den basale viden. Her tager vi dig igennem videnskaben bag og giver dig en dybdegående forståelse for ernæring og hvordan det hænger sammen med træning, energiniveau, den kognitive funktion og immunforsvaret.

Vi starter på celleniveau og lærer dig, hvordan kroppen fungerer i hverdagen, og hvad der sker med maden, man indtager. Vi tager det helt op til funktionen af den fulde organisme (kroppen). Vi kigger på de processer, der sørger for, at kosten bliver nedbrudt og omsat til energi. Vi starter med teorien og går videre til den praktiske implementering.
Uddannelsen er online, og du kan derfor selv strukturerer forløbet.

Få den fulde værktøjskasse – tag overbygning som Perception Coach (Bemærk denne er 8 dage fysisk)

For at få folk til at lykkes og holde fast i livsstilsændringerne på sigt, viser forskning dog, at der ofte skal mere til end blot en velstruktureret plan. Det kræver, at man kigger ind ad og forstår de mekanismer, der ligger bag de valg, man træffer, samt en forståelse for, hvordan man så ændrer dem. Mange af de valg, man træffer i dagligdagen er baseret på alt andet end det rationelle. De bliver truffet på baggrund af indgroede vaner og adfærds- og reaktionsmønstre, der er forprogrammeret fra vores forfædre.

På Perception Coach uddannelsen tager vi dig igennem teori om adfærdsmønstre, livsstilfaktorer, vaner, oplevelsespsykologi og -filosofi og empowerment. Du får viden omkring verbal og nonverbal kommunikation, perception og (selv)forståelse. Det samler vi til konkrete coachingteknikker, du kan bruge i samarbejdet med klienten.
Kombinationen af Nutrition Coach og Perception Coach vil give dig en samlet værktøjskasse med essentielle redskaber til at arbejde med klinter og uddanne dem i deres vaner og adfærd i forbindelse med at skabe varige livsstilsændringer.

Læs mere om Nutrition Coach her

Læs mere om Perception Coach her.

Nutrition Coach (Kostvejleder): Online
Perception Coach: 8 dage fysisk

Køb denne uddannelse sammen med Personlig træner uddannelsen og spar penge:
Dette produkt: Nutrition Coach (Kostvejleder) + Perception Coach 7.500,00 DKK
1 Personlig træner uddannelse
Sted
Opstart
15.900,00 DKK 11.900,00 DKK
Ryd