fbpx

Nutrition Coach ( Basisbank )

6.200,00 DKK

Vi tilbyder dig en kostvejleder uddannelse gennem Træner Akademiet On air. Danmarks mest dybdegående kostvejleder-uddannelse.

Hvad er ”TrænerAkademiet On Air”?

Som noget helt nyt tilbyder vi en kostvejleder-uddannelse som du kan tage på flere forskellige måder. Den mest fleksible måde at tage uddannelsen på. Vi har følgende muligheder til hver eneste lektion. Du fastlåser dig altså ikke på en bestemt metode. Vælg den der passer dig bedst. Metoderne er:

1. Du kan møde op til klasseundervisning – online. Du kan altså deltage hjemmefra din stue. Slip for transport og nyd undervisningen. Du kan fortsat stille spørgsmål til vores underviser.
2. Misser du en undervisning? Bare rolig. Lektionerne bliver gemt, så du efterfølgende kan gense undervisningen.

Vores kostvejleder-uddannelse er delt op i to levels. Når du er færdig med Level 2, har du en dybdegående forståelse af kostens betydning og egenskaber. Samtidig lærer du, hvordan du implementerer det sammen med den enkelte klient. One size fits one. Derudover får du adgang til vores helt nye uddannelse som er den første af sin slags i Danmark – PerceptionsCoach. Opstart i efteråret 2019.

Se specifikationer for de enkelte levels nedenfor.

Vi har også specificeret estimeret tidsforbrug hjemme (hjemmestudier) så du danner dig et godt overblik og kan planlægge dit studie.

Level 1

Danmarks mest dybdegående kostuddannelse. På Level 1 vil fokus være på det tekniske og nørdede bagvedliggende teori. Du får et indgående kendskab til hvordan kroppen fungerer helt ned på celleniveau, fordøjelse og anvendelse af maden, energisystemer, næringsstoffer, væske mm. Det er her du skaber vidensfundamentet, som du senere skal bruge for at kunne formidle din viden på en simpel og effektiv måde til dine klienter. Hvilke fødevarer skal man vælge? Hvad er vigtigt i forhold til sammensætning overfor mål? Hvordan optages næringen og hvor bruges de forskellige mikro- og makronæringsstoffer? Du får svar på det hele og meget mere på Level 1.

Level 2

På Level 2 vil overgangen fra teori til praksis være omdrejningspunktet. At kunne forklare komplicerede ting på en simpel måde. Det vil gøre klientens forståelse af

hvad de skal gøre – og hvorfor de skal gøre – det eminent. Dermed højere motivation og vedholdenhed til de ting, du vil have klienten til at gøre. Det er på Level 2, at din teoretiske viden kommer til sin ret og hvor du virkelig vil mærke fordelen af det stærke teoretiske fundament. Du vil let kunne forklare denne så Hr. og Fru Jensen også forstår den. VI kigger også på nutidens trends såsom stenalderkost, LCHF, 5:2 og mere til. Hvorfor søger vi disse løsninger og hvad virker hvornår? Du får det rette overblik og din klienter undgår forvirring. Mere viden som kan videreformidles på forståeligvis, skaber bedre resultater. For at være sikker på optimal forståelse fra alle, vil der efter hver undervisningsgang være en multiple-choice eksamen, som skal bestås. Her skal 8/10 være rigtige pr. prøve.

Level 1

Lektioner

Klasseundervisning/On air: 45
Hjemmestudie: 20

Forudsætninger
Ingen

Emner

Celler
Struktur og funktion
Fordøjelse og absorption (anvendelse i kroppen)
Fra mund til anvendelse
Energisystemer
Hvorfor og hvordan – anvendelse
Energibalance
Indtag vs forbrug
Makronæringsstoffer
Struktur og anvendelse
Mikronæringsstoffer
Struktur og anvendelse
Væske
Fra hvad, hvorfor og hvor meget

Level 2

Lektioner
Klasseundervisning/On air: 25
Hjemmestudie: 30

Forudsætninger:

Level 1

Emner

1. Coaching
Hvordan alt dette implementeres i vores daglige arbejde så det bliver forståeligt for vores klienter
Indsamling af information
Forståelig plan/råd for klienten
Delmål/mål
Justere undervejs

2. Nutidens trends.
Kure: IF, LCHF, Detox og Stenalderkost.
Fordele og ulemper
Håndtering af kure overfor klienten

 

Praktisk information:

Længde:
Op til 12 måneders adgang

Undervisningen:
Online

Adgang:
Du vil have fuld adgang til undervisningsmaterialet, 24 timer i døgnet.

Afsluttende eksamen
Skriftlig case

Køb denne uddannelse sammen med Personlig Træner og spar penge:
Dette produkt: Nutrition Coach ( Basisbank ) 6.200,00 DKK
1 Personlig træner uddannelse
Sted
Opstart
15.900,00 DKK 13.900,00 DKK