fbpx

Bliv uddannet Nutrition Coach/ kostvejleder og Perception Coach

Nutrition Coach er en holistisk, online kostvejlederuddannelse, og den er en af de mest omfattende kostvejlederuddannelser på markedet.

Med denne uddannelse i bagagen, vil du have en dybdegående viden omkring kroppens mekanismer, og hvordan næring optages helt ned på celleniveau.

Nutrition Coach/ kostvejleder og Perception Coach

3.500,00 kr.5.000,00 kr.

Hjælp folk til at opnå holdbare livsstilsændringer

Flere danskere bliver overvægtige, har livsstilssygdomme, føler sig stressede og nedtrykte. Vil du gerne være klædt bedre på til at kunne hjælpe dem, så er dette tilbud en gylden mulighed for dig.

Du har måske erfaret, at kalorieregnskab og kost- og træningsplaner ofte ikke er nok til at kunne skabe holdbare vaner. Det kræver viden og bevidsthed om udgangspunktet for at kunne ændre på fremtiden.

Giv dine klienter de bedste forudsætninger

På vores populære Nutrition Coach/kostvejlederuddannelse får du den nødvendige basisviden til at kunne forstå de processer i kroppen, der sørger for, at det vi indtager bliver nedbrudt og omsat til energi, som kroppen kan bruge. Du vil samtidig få en forståelse for, hvilken betydning det vi indtager har for det overordnede velvære og for vores daglige energiniveau, kognitive funktion og modstandsdygtighed.

Skal ens klienter lykkes med en livsstilsændring kræver det dog ofte også, at du som coach har viden om vaner, adfærd og konkrete coachingteknikker. Klienten er nødt til at blive bevidst om sine nuværende mønstre for at kunne forstå, hvordan I aktivt skal arbejde med at ændre dem.

Alt det lærer vi dig på Perception Coach uddannelsen.

 

Spar 50% på begge uddannelser

Lige nu får du 50% rabat på både Nutrition Coach/ kostvejleder uddannelsen og Perception Coach uddannelsen.

 

NutritionCoach: 3.500 kr. eller 350 kr./md. – spar 3.500 kr.!

PerceptionCoach: 5.000 kr. eller 500 kr./md. – spar 5.000 kr.!

Køber du dem begge samlet: 8.500 kr. eller 850 kr./md – spar 8.500 kr.!

Tilbuddet gælder fra 7. november til 30. november.

Kort om Nutrition Coach/ kostvejlederuddannelsen:

– Giver dig viden til at kunne forstå de processer i kroppen, der sørger for, at det vi indtager bliver nedbrudt og omsat til energi, som kroppen kan bruge.
– Giver dig et overordnet indblik i, hvordan du vejleder klienter ift. kost og træning.

Læs mere og Nutrition Coach/ kostvejlederuddannelsen her.

Kort om Perception Coach uddannelsen:

– Giver dig indgående viden om vaner, adfærd og coachingteknikker.
– Giver dig coaching teknikker og forståelse for, hvorfor det ikke altid er så simpelt at holde fast i de livsstilsændringer, man ved er gode for en.

Læs mere om Perception Coach uddannelsen her.

Grunden til, at jeg valgte Træner Akademiet var fordi jeg søgte mere viden indenfor faget, og for min egen udviklings skyld. Jeg har altid haft et brændende ønske om at hjælpe andre, og det må man sige, jeg har fået redskaber med i bagagen til at gøre.

Det anderledes ved Træner Akademiet er forståelsen for helheden af mennesket, og deres videreudvikling af konceptet personlig træning. Min forståelse for faget inden uddannelsen var begrænset, men udelukkende en forståelse af, at klienten skulle tilpasse sig træningen, og ikke træningen tilpasset klienten…

Maria, København

Dyk mere ned i coachingverdenen

Ønsker du at dykke endnu mere ned i coachingverdenen, så har du en gylden mulighed via vores Perception Coach uddannelse.

Det er en helt unik uddannelse, som tager fat på emner som vaner og adfærd og giver dig viden om, hvorfor kostplaner ofte ikke er det rigtige svar til holdbare livsstilsændringer. 

Perception Coach uddannelsen bruges af mange som en overbygning til deres kostvejlederuddannelse.

 

Adgang til Moaching

I forbindelse med Nutrition Coach uddannelsen vil man få adgang til Moaching.

Moaching er en software der kan bruges til at oprette planer til dine klienter samt gøre processen mellem dine klienter og dig mere digital og dynamisk. Her vil det også være muligt at føre statistik og følge dine klienters udvikling trin for tin.