Kost – og livsstilscoach (Kostvejleder)

Beskrivelse

“Er du personlig træner, fysioterapeut, massør eller bare interesseret i din egen kost og livsstil?

Træner Akademiet tilbyder Kost – og livsstilscoach-uddannelsen (kostvejleder). Denne uddannelse er til dig som ønsker at være et skridt foran dine konkurrenter og reelt vil dine klienter det bedste. Uddannelsen er også til dig som ønsker et større kendskab til kosten samt hvordan din krop hænger sammen i forhold til nervesystemet, sociale faktorer, livsstil, hjernens opdeling, hormonbalance m.m..

Du vil lære, hvorfor det kan være nyttigt at tænke på samfundet for 100.000 år siden, når du skal forstå håndteringen af ubalancer i det autonome nervesystem.

Du vil lære, hvorfor du går i stå med mange af de klienter. Du vil opnå en helt ny indgangsvinkel til interaktionen mellem dig og din klient. Denne uddannelse giver dig mange af de redskaber som du ikke var klar over, du manglede, men som du opdager er uundværlige for at skabe det optimale samarbejde mellem dig og klienten.

Dette er et speciale, der er essentielt, hvis du vil sikre dine klienter en bedre oplevelse med dig som personlig træner, træner eller instruktør. Du får en stærk teoretisk baggrund hvor vi samtidig lærer dig at formidle denne viden videre til dine klienter på forståelig vis.
Du får lov til at nørde detaljer i kosten samtidig med du får et større overblik over de andre essentielle faktorer som influerer på dine klienters resultater – herunder stress, søvn, hormonbalance og motivation. Du vil også lære, hvornår du skal lægge vægt på hvilke dele, da det skifter konstant, da enhvers hverdag er dynamisk. Du vil efter endt uddannelsen være langt bedre klædt på til at danne et dynamisk forløb i samarbejde med klienten med alle de faktorer, der gør sig gældende i deres liv og derved i jeres samarbejde. ”

 

Adgangskrav: Ingen

Antal lektioner: 60 + eksaminer. Påregn 5-6 timers hjemmearbejde pr. uge i studieperioden.

Eksamensstruktur: En case som forsvares samt en skriftlig

 

 

Yderligere information

Vælg by

Århus, København

Vælg opstart

27/4-2019, 9/11-2019

Lektionsoversigt

-Næring
-Energibalancer
-Kostregistrering
-Makro- og mikronæringsstoffer
-Fra mad til næring
-Energisystemer
-Timing og kosttilskud
-Kroniske sygdomme – herunder diabetes.
-Livsstilsfaktorer
-Forandringsproces set i forhold til hjernens opdeling
-Nervesystemet og beslutningsprocesser
-Hormonbalancer
-Motivation, retning og kommunikation
Basisbank Image

Priser fra: 390 kr
pr. måned.

OVER 20 MDR. ÅOP 0% Samlede kreditomkostninger 0 kr Samlet tilbagebetalings beløb 7800 kr
×
Rente og gebyrfri 10

OVER 10 MDR.
780 kr/MD
Lånebeløb
7800 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
10 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
7800 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 10 måneder, er den månedlige ydelse 4.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage
Rente og gebyrfri 20

OVER 20 MDR.
390 kr/MD
Lånebeløb
7800 kr
Debitorrente
0%
Løbetid
20 måneder.
Stiftelsesomkostninger
0 kr
Samlede kreditomkostninger
0 kr
Samlet tilbagebetalings beløb
7800 kr
ÅOP
0%
REPRÆSENTATIVT EKSEMPEL: Hvis du ønsker at låne 40.000 kr. over 20 måneder, er den månedlige ydelse 2.000 kr. Debitorrenten er 0,0% i hele lånets løbetid, ÅOP er 0,0% og de samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede beløb, du skal betale er 40.000 kr. FORTRYDELSESRET: Du kan fortryde den indgåede kreditaftale indenfor 14 dage.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.