fbpx

Bliv uddannet personlig træner
hos TrænerAkademiet

Vi tilbyder en af Danmarks bedste og mest omfattende uddannelse, så du kan blive certificeret personlig træner med undervisning fra nogle af de dygtigste i branchen.

– få en GRATIS kostvejlederuddannelse (NutritionCoach) og 3 måneders opstartspakke med hjælp til at få succes som træner med i købet!

OBS: Begrænset antal pladser.

EFTERÅRSTILBUD – Personlig træner

18.900,00 DKK

(200 på lager)
Valg gratis mellem Nutrition Coach/ kostvejleder eller Perception Coach med i købet (Valg max 1 uddannelse)
Dette produkt: EFTERÅRSTILBUD - Personlig træner 18.900,00 DKK
1 PerceptionCoach
Datoer
10.000,00 DKK 0,00 DKK
1 Nutrition Coach - Kostvejleder
4.900,00 DKK 0,00 DKK

Internationalt certificeret personlig træner – EREPS 4

Går du med en drøm om at gøre din træningshobby til din levevej enten fuldtid eller deltid, så vil TrænerAkademiets personlig træner uddannelse være det første skridt på vejen.

Vi tilbyder Danmarks bedste og mest omfattende uddannelse, så du kan blive certificeret personlig træner med undervisning fra nogle af de dygtigste i branchen.

Vi klæder dig ikke blot på til at kunne levere det bedste produkt på gulvet, men giver dig også redskaberne til at kunne bygge en sund forretning som personlig træner, uanset om du ønsker at være selvstændig eller ansat.

En uddannelse der går lidt dybere

På TrænerAkademiets personlig træner uddannelse bliver du internationalt certificeret. Du får en grundig uddannelse i basal anatomi, fysiologi og biomekanik allerede på første undervisningsdage, så du kan implementere din viden på resten af uddannelsen og se, hvordan du kan anvende den anatomiske viden i praksis på gulvet som personlig træner.

Du får konkrete redskaber og læring omkring styrketræning, basis bevægelser, optimal teknik og funktionel træning, som du kan bruge til at tilrettelægge optimal programmering, der skaber resultater for dine klienter.

Vi giver dig også en grundlæggende viden omkring basal ernæring, livsstilsfaktorer, og hvordan du arbejder aktivt med coaching, motivation og anvender et holistisk perspektiv i mødet med dine klienter.

Som noget helt unikt for TrænerAkademiets personlig træner uddannelse, giver vi dig en introduktion til begreberne ”Evolutionær Sundhedsprofil” og ”Instinktiv Intelligens”. De to emner vil bidrage til at nuancere din viden og tilgang, og hjælpe dig med bedre at forstå dine klienters udgangspunkt. Det giver dig en bedre forståelse af, hvordan du bedst kan hjælpe den enkelte og muligvis kan det være nøglen til at sikre, at dine klienter får den fremgang de ønsker på den lange bane.

Derudover står vi gerne til rådighed for sparring og mentorship, hvis du skulle få brug for det på et tidspunkt i karrieren. Det har stor betydning for os, at du får den succes, du ønsker med din personlig træner uddannelse.

Du kan læse mere om nogle kerneovervejelser, du bør gøre dig, når du skal vælge uddannelsesleverandør, hvordan andre har oplevet uddannelsen og hvordan de har gjort deres hobby til en levevej efter deres uddannelse hos TrænerAkademiet her.

Hvis I brænder for at hjælpe mennesker, og få en bedre forståelse for kroppen og hvordan det hele hænger sammen, Så tag uddannelsen!

Madeleine, København

EREPS Level 4 – Personlig træner

TrænerAkademiets personlig træner uddannelse er en komplet pakke med EREPS 4 certificering, og der er således ikke nogen adgangskrav for at starte på uddannelsen, men vi anbefaler, at du har noget træningserfaring at trække på.

Vi tager dig igennem alt, hvad du har brug for at vide for at kunne blive internationalt certificeret personlig træner.

Undervisningsmaterialet vi anvender tager udgangspunkt i den nyeste forskning og opdateres løbende af vores Head of Education, som har slået sit navn fast i trænerbranchen og har arbejdet fuldtid som personlig træner de siden 2012.

Landets dygtigste undervisere

Vores undervisere er nøje udvalgte og kommer med forskellige baggrunde, hvilket bidrager med forskellige perspektiver, nuancer og praktisk erfaring på holdene – men fælles for dem alle er, at de har stor erfaring, er yderst kompetente og brænder for at løfte det overordnede kompetenceloft for hele personlig træner branchen ved at uddanne de dygtigste trænere i landet. For at kunne blive underviser på vores uddannelse, gennemgår man en nøje strukturerer rekrutterings- og oplæringsproces, så vi kan sikre det høje faglige niveau hele vejen igennem.

Det får du med i pakken

 • International certificering som personlig træner
 • E-learning og gratis e-kompendium (Adgang direkte efter tilmelding)
 • 14 dages fysisk undervisning med succesfulde personlig trænere
 • Gratis assistance med PT-ansvarlige under uddannelsesforløb
 • 3 måneders opstartspakke – (licens) – sparring og workshops (Læs mere her)
 • 3 måneders gratis adgang og brug af app’en Moaching
 • Ved samkøb: 50 % rabat på kostvejleder (NutritionCoach) og/eller over 35 % rabat på Health Coach

Vores uddannelse er international akkrediteret ved EREPS, da alt lever op til de internationale standarder.

Udover de internationale standarder, så indeholder vores pensum derudover:

 • Danskernes sundhedsprofil
 • Coren og holistisk tilgang
 • Evolutionær sundhedsprofil og instinktiv intelligens som redskaber til at forstå og hjælpe dine klienter bedre
 • Funktionel træning
 • Udendørstræneruddannelse
 • Avanceret programlægning, slyngsystemer og coren.
 • Coaching af klienter på gulvet

Dit uddannelses forløb 

  Når du tilmelder dig personlig træner uddannelsen, så kan du allerede dagen efter gå i gang med at opfylde din drøm – gennem en professionel uddannelse med en unik samarbejdspartner.

  Det er vigtigt for os, at du får de rette redskaber og tilegner dem på bedste vis. Derfor har vi nøje struktureret dit uddannelsesforløb til personlig træner på følgende måde:

  1. Du tilmelder dig

  Du får adgang til pensum og den forberedende e-learning med det samme. Tilmelding skal falde ske minimum 14 dage før fysisk opstart. Det er for at sikre, du får den bedst mulige opstart.

  2. Du ser e-learning igennem

  Vi kvalitetssikrer denne e-learning ved at have små test undervejs som sikrer, at du får den nødvendige læring. Du har samtidig mulighed for, at stille spørgsmål til din underviser alle hverdage.

  3. Dag 1

  Du møder op frisk og begejstret med forventningsglæde i kroppen til din første fysiske undervisning. Undervisningen den første dag er meget teoretisk og opsamling på e-learning.

  4. Dag 2-12

  Undervisningen veksler mellem teori og praksis hele vejen igennem. Det handler om, at du formår at omsætte teorien til praksis og bliver guidet til at blive en professionel sportsmassør.

  5. Dag 13

  Skriftlig multiple choice eksamen om morgenen. Du får resultatet indenfor 45 min. Herefter er der praktisk eksamensforberedelse til sidste eksamen på dag 14.

  6. Dag 14

  Individuel praktisk eksamen som varer 30 min inkl. votering. Når dagen er omme, vil du med stor sandsynlighed være international certificeret personlig træner.

  Det praktiske

   Adgangskrav

   Du skal være fyldt 18 år og have træningserfaring.

   Tilmelding skal ske minimum 14 dage før opstart.

   Krav undervejs

   Vi forventer, at du terper det teoretiske og bruger det praktiske. Herunder at du selv prøver alle redskaberne af på en ”klient”. Denne kan være en ven, kollega eller en klient, du har i forvejen.

   Brugen af de tillærte redskaber gør, at din forståelse bliver meget bedre.

   Antal lektioner

   172 (112 fysisk + 60 e-learning m. assistance).

   Studietid

   Forvent 70-80 timer fra tilmelding indtil eksamen

   Eksamen

   –          Skriftlig multiple choice

   –          Case + praktisk eksamen

   Udvid din værktøjskasse

   Personlig træning fra øverste hylde

   Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

   Kostvejleder – nutrition coach

   Vores personlig træneruddannelse giver dig altså hele pakken ift. at kunne skabe dig en karriere som personlig træner. Den giver dig en unik mulighed for at kunne tilbyde dine klienter et kvalitetsprodukt, der kombinerer basal viden og teknik med en holistisk tilgang til coaching, som styrker dig i samarbejdet med klienten mod at nå deres mål – eller du kan bruge det til at optimere din egn træning.

   Bliv internationalt certificeret personlig træner gennem TrænerAkademiet og skil dig ud fra mængden via de specialmoduler, vi tilbyder som de eneste i landet.

   Du kan med fordel kombinere personlig træner uddannelse med vores kostvejleder uddannelse og dermed få hele pakken.

   Stil skarpt på dine coachingteknik

   Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.