fbpx

Mester de 3 store

Squat, dødløft og bænkpres er de 3 klassiske løft, som også går under navnet ”de 3 store”. Det er 3 løft, som mange drømmer om at kunne mestre. På denne workshop tager vi dig igennem teorien og teknikken bag de 3 øvelser.

De 3 store – Workshop

850,00 kr.

(50 på lager)
Dette produkt: De 3 store - Workshop 850,00 kr.
1 Moderne smertevidenskab - Workshop
Sted
1.650,00 kr.

Bliv skarpere i de 3 store

Du får input til, hvordan du bedst muligt kan coache andre i de 3 løft, og hvordan du bedst programmere for optimal fremgang. Du får også mulighed for at få sparring på din egen teknik.

Workshoppen vil veksle mellem teori og praksis – og der vil være mulighed for, at du kan forsøge dig med et maxløft under supervision, hvis du har lyst.

Indhold på dagen:

 • Teorien bag de 3 store – Skal du lave dem? Og hvorfor? Hvem er de gode for?
 • Teknikken bag de 3 store – og et par gode variationsmuligheder:

   

  Med udgangspunkt i videomateriale gennemgår vi de vigtigste tekniske aspekter af de 3 løft og kigger på optimal udførsel ud fra kropskomposition, mobilitet og erfaringsniveau.

  Du får supplerende øvelser/variationer, der kan være nyttige fra nybegynderniveau til professionel.

 • Input til programlægning hvis formålet er styrke og at forbedre 1 RM max.
 • Udstyr – hvad findes der, hvornår det skal bruges og er det overhovedet nødvendigt at bruge?
 • Bliv klar til at løfte tungt – Opvarmningsteori og praktisk gennemgang af den, så du er klar til at løfte.
 • Teorien i praksis – 2 og 2 sammen, hvor teori og teknik omsættes til praksis med det mål at kunne ramme en pæn, tung single i hver af de 3 store.
 • Evt. max løft hvis du drømmer om at lave en PR med supervision.
 • Afrunding og spørgsmål.

Det praktiske

  Adgangskrav

  Du skal være fyldt 18 år og have træningserfaring.

  Vi har begrænset antal pladser på workshoppen.

  Pris: 850

  Tidspunkt: 18. september fra kl. 9.00-16.30

  Sted: SATS Nygårdsvej 5, 2100 København

  Underviser: Asger Gerrild, tidligere junior danmarksrekordindehaver i styrkeløft.

  Udvid din værktøjskasse

  Personlig træning fra øverste hylde

  Drømmer du om at blive blandt landets dygtigste personlige trænere og tilbyde dine klienter et produkt fra øverste hylde. Med en Health Coach uddannelse vil du få et ekstra teoretisk og praktisk niveau tilføjet til din grunduddannelse. Du får udvidet din værktøjskasse med viden om adfærdsmønstre, livsstilsfaktorer, vaner og coachingsteknikker. Du bliver endnu skarpere på biomekanikken, moderne smertevidenskab og hvordan du screener dine klienter og skræddersyer målrettede programmer til, som forbedrer udgangspunktet for bevægelse og sikrer, at dine klienter når helt i mål.

  Kostvejleder – nutrition coach

  Vores personlig træneruddannelse giver dig altså hele pakken ift. at kunne skabe dig en karriere som personlig træner. Den giver dig en unik mulighed for at kunne tilbyde dine klienter et kvalitetsprodukt, der kombinerer basal viden og teknik med en holistisk tilgang til coaching, som styrker dig i samarbejdet med klienten mod at nå deres mål – eller du kan bruge det til at optimere din egn træning.

  Bliv internationalt certificeret personlig træner gennem TrænerAkademiet og skil dig ud fra mængden via de specialmoduler, vi tilbyder som de eneste i landet.

  Du kan med fordel kombinere personlig træner uddannelse med vores kostvejleder uddannelse og dermed få hele pakken.

  Stil skarpt på dine coachingteknik

  Brænder du for coaching kan du også udvide dine evner med en Perception Coach uddannelse, som giver dig nogle lang mere dybdegående redskaber til at komme ind til kernen med dine klienter og gøre en endnu større forskel ift. at skabe resultater for dine klienter.